Lionels Mesi un viņa melnā strīpa (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AP/Scanpix

Argentīnas futbola superzvaigzne Lionels Mesi un viņa pārstāvētā Spānijas komanda "Barcelona" piedzīvo sarežģītu periodu. Neveicas ne Katalonijas klubam, ne pašam Mesi. 

Pēc sešām kārtām neierasta aina redzama "La Liga" čempionāta turnīra tabulā. "Barcelona" 20 komandu konkurencē atrodas vien 12. pozīcijā, kas šai vienībai ir negaidīti zemu. 

Spānijas čempionātā "Barcelona" nav uzvarējusi jau četrās spēlēs pēc kārtas. 

Jau teju trīs mēnešus Mesi nav spējis gūt vārtus no spēles, tikai no 11 metru soda sitiena atzīmes. Pēdējo reizi viņš no spēles oficiālā mačā precīzi sita UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā pret Itālijas klubu "Napoli". Tā spēle notika 8. augustā.

Kopš tā laika Mesi ir aizvadījis deviņas spēles "Barcelona" un vēl divas Argentīnas izlases sastāvā. Šajos mačos viņš kopumā laukumā pavadījis 1057 minūtes un guvis četrus vārtus - visus no 11 metru soda sitiena punkta. 

Viņa sīvākajam sāncensim par pasaules labākā futbolista godu Krištianu Ronaldu tā ne reizi nav gadījies. Turklāt Ronaldu pēc atgriešanās no pašizolācijas pēc inficēšanās ar Covid-19 Itālijas A sērijas mačā svētdien izcēlās ar diviem precīziem raidījumiem, palīdzot Turīnas "Juventus" ar 4:1 apspēlēt "Spezia" vienību.

Spānijas čempionātā Mesi kontā šosezon tikai viens vārtu guvums. 

Mesi ir seškārtējs "Ballon d'Or" ieguvējs. 33 gadus vecais argentīnietis visu savu karjeru ir aizvadījis Barselonā un ieguvis 34 trofejas, tostarp 10 Spānijas čempiontitulus un četrus UEFA Čempionu līgas titulus. 

Pagājušajā vasarā Mesi vēlējās atstāt "Barcelona" komandu, bet viņš tika pierunāts palikt līdz līguma termiņa beigām. Visticamāk, Mesi Katalonijas klubā aizvada savu pēdējo sezonu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu