Vailders uzrunā Fjūriju: Esi godavīrs un turi vārdu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders pret Taisonu Fjūriju
Deontejs Vailders pret Taisonu Fjūriju Foto: Reuters/ScanPix

ASV bokseris Deontejs Vailders aicina pretinieku britu Taisonu Fjūriju turēt vārdu un aizvadīt trešo savstarpējo cīņu, vēsta ESPN.

2018. gada decembrī Vaildera un Fjūrija cīņa noslēdzās neizšķirti, bet šā gada februārī otrajā duelī uzvaru izcīnīja Lielbritānijas bokseris ar tehnisko nokautu, jo ASV cīkstoņa treneris Marks Brelands padevās, ringā izmetot dvieli.

Vienošanās paredzot arī trešo savstarpējo cīņu, kas bija plānota šogad decembrī, tomēr Fjūrijs līdz šim izvairījies no tikšanās ar Vailderu, turklāt britu bokseris jau vienojies par cīnīšanos 2021. gadā pret savu tautieti Entoniju Džošua.

"Es tev apsolīju iespēju cīnīties par titulu. Būdams godavīrs, es turēju savu solījumu," savā "Twitter" kontā rakstīja Vailders.

Fjūrijs pēc uzvaras pret Vailderu ieguva WBC pasaules čempiona jostu, kas bija amerikāņa īpašumā kopš 2015. gada. ASV bokseris piedzīvoja karjerā pirmo zaudējumu.

"Kad nocīnījāmies neizšķirti, es tev teicu, ka došu iespēju revanšam. Tu zini, ka man piedāvāja vairāk naudas par cīņu pret Džošua nekā par dueli pret tevi. Cīnījos pret tevi, jo biju to apsolījis," norāda Vailders.

"Tagad ir laiks arī tev būt godavīram un turēt vārdu, nevis censties izšmaukt no vienošanās," uzsvēra ASV bokseris.

35 gadus vecais Vailders profesionāla boksera karjerā izcīnījis 42 uzvaras (41 nokauts), piedzīvojis vienu neizšķirtu un cietis vienu zaudējumu.

32 gadus vecā Fjūrija kontā ir 30 uzvaras (21 nokauts) un viens neizšķirts, bet zaudējuma rūgtumu viņš vēl nav piedzīvojis.

Savukārt WBA "Super", IBF, WBO un IBO pasaules čempions Džošua, kuram ir 31 gads, izcīnījis 23 uzvaras (21 nokauts) un cietis vienu zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu