NHL apskatnieki prognozē Bļugeram un Balceram vietu ceturtajā maiņā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) mājaslapas redaktori prognozē, ka Latvijas hokeja uzbrucējiem Teodoram Bļugeram un Rūdolfam Balceram būs jācīnās savu komandu ceturtajās maiņās.

NHL sezonas sākums plānots 1. janvārī. Līdz sezonas staram vēl ir nepilni divi mēneši, tāpēc komandu sastāvos vēl var notikt krasas pārmaiņas.

Bļugera pārstāvētās Pitsburgas "Penguins" komandas lielākais sastāva papildinājums šajā starpsezonā ir soms Kasperi Kapanens. NHL apskatnieks Maiks Morale prognozē, ka Kapanens spēlēs pirmajā maiņā kopā ar Sidniju Krosbiju un Džeiku Gincelu.

Savukārt Bļugeram atvēlēta vieta ceturtās maiņas centrā, bet viņa partneri varētu būt Brendons Tanevs un Koltons Skevjērs. Latvijas hokejists ar Tanevu jau iepriekšējā sezonā bija komandas biedri, bet Skevjērs pēdējos četrus gadus pavadīja Floridas "Panthers".

NHL apskatnieks prognozē, ka trešās maiņas centra uzbrucējs būs Marks Jankovskis, kurš pagājušajā sezonā Kalgari "Flames" rindās 56 mačos sakrāja tikai 7 punktus (5+2). Kanādieša pieticīgais sniegums liek domāt, ka trešās maiņas centra uzbrucēja posteni varētu iegūt arī Bļugers, kurš pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā sakrāja 22 punktus (9+13).

Pitsburgas "Penguins" iespējamie uzbrucēju virknējumi:

Džeiks Gincels - Sidnijs Krosbijs - Kasperi Kapanens

Džeisons Zakers - Jevgeņijs Malkins - Braiens Rasts

Džareds Makens - Marks Jankovskis - Evans Rodrigess

Brendons Tanevs - Teodors Bļugers - Koltons Skevjērs.

Balcera pārstāvētās Otavas "Senators" komandas lielākais sastāva pastiprinājums šajā starpsezonā ir vārtsargs Mets Marejs, kurš 2016. un 2017. gadā ar Pitsburgas "Penguins" komandu izcīnīja Stenlija kausu.

Tāpat jāatzīmē krievu uzbrucēja Jevgeņija Dadonova pievienošanās. Viņš iepriekšējās trīs sezonās Floridas "Panthers" rindās guva vismaz 25 vārtus (28, 28 un 25).

NHL apskatnieks Maiks Zeisbergers atvēlējis Balceram vietu ceturtajā maiņā kopā ar Artjomu Aņisimovu un Niku Polu. Latvijas hokejista potenciālie maiņas partneri arī iepriekšējā sezonā spēlēja "Senators".

Otavas "Senators" potenciālie uzbrucēju virknējumi:

Breidijs Tkačuks - Logans Brauns - Jevgeņijs Dadonovs

Alekss Galčenuks - Kriss Tīrnijs - Dreiks Batersons

Ostins Vatsons - Kolins Vaits - Konors Brauns

Niks Pols - Artjoms Aņisimovs - Rūdolfs Balcers

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu