Džošua: Vailders nomelnoja manu vārdu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: AP/Scanpix

Slavenais britu smagsvars Entonijs Džošua uzskata, ka amerikāņu bokseris Deontejs Vailders nomelnojis viņa vārdu. 

Džošua ir pašreizējais WBA, IBF, WBO un IBO titulu īpašnieks, un šīs jostas viņš 12. decembrī grasās aizstāvēt pret bulgāru bokseri Kurbatu Puļevu. 

31 gadu vecā Džošua pārstāvji savulaik piedāvājuši aizvadīt savstarpēju cīņu ar Vailderu, bet ASV bokseris izvēlējies cīnīties ar citu britu Taisonu Fjūriju. 

"Ar laiku patiesība nāk gaismā. Saņēmu daudz kritikas, bet esmu palicis skeptiķis. Viņš to arī atzina. Mēs viņam izteicām ienesīgu piedāvājumu, bet Vailders gribēja cīņu ar Taisonu Fjūriju. Lai tā būtu. Ja viņš to izvēlējās, tad labi. Bet viņš nomelnoja manu vārdu. Kamēr Vailders mani pozicionēja kā sliktu cilvēku, kas īsti nenāk par labu sportam, un pats izvēlējās, ar ko cīnīties, es pacietīgi gaidīju. Vēlāk gan viņš pats to atzina. Cilvēki paši var pieņemt visu, kā vēlas, un saprast, kur slēpjas patiesība," "Sky Sports" sacīja Džošua.  

Iepriekš medijos izskanēja ziņas, ka nākamgad Džošua ringā tiksies ar Fjūriju, turklāt divreiz. Pirms tam gan Fjūrijam, iespējams, būs trešo reizi jātiekas ar Vailderu, bet Džošua varētu spēkoties vēl ar ukraini Oleksandru Usiku. 

Džošua cīņa ar Puļevu notiks Londonā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu