Paziņoti Latvijas futbola izlases kandidāti spēlēm pret Sanmarīno, Andoru un Fēru salām (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas izlases futbolisti
Latvijas izlases futbolisti Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs paziņojis kandidātu sarakstu ar spēlētājiem, kuri pārstāvēs valstsvienību novembra spēlēs ar Sanmarīno, Fēru salām un Andoru, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Salīdzinājumā ar oktobra treniņnometni, šoreiz ar komandu nebūs kapteiņa Pāvela Šteinbora. Vārtsargs guva savainojumu Polijā, un viņam novēlam ātru un labu atveseļošanos. Viņa vietā komandā šoreiz būs RFS vārtsargs Kaspars Ikstens, kurš iepriekš regulāri bijis Latvijas izlases treniņnometnēs. Valstsvienībai šoreiz palīdzēt nevarēs arī Polijā spēlējošais pussargs Kristers Tobers.

Ierindā atgriezušies centra aizsargi Kaspars Dubra un Antonijs Černomordijs. Pēdējais atguvies no savainojuma, savukārt Dubra iepriekšējo treniņnometni izlaida pozitīva Covid-19 testa dēļ. Karantīnā ar visu savu Lietuvas komandu "Sūduva" šobrīd atrodas pussargs Gļebs Kļuškins, tāpēc šoreiz viņš nebūs izlases rīcībā. Viņa vietā uz valstsvienību uzaicināts Vladimirs Kamešs, pirmoreiz izpelnoties Daiņa Kazakeviča uzaicinājumu.

Tāpat uz valstsvienību izsaukts FK "Liepāja" komandā spēlējošais pussargs Ingars Sarmis Stuglis, kurš līdz šim vienīgo reizi izlases rindās laukumā devies 2018. gadā pārbaudes spēlē pret Dienvidkoreju.

Tāpat kā iepriekšējā mēnesī, arī novembrī Latvijas izlasei septiņās dienās būs jāaizvada trīs mači trīs dažādās valstīs. Vispirms mūsu komanda aizvadīs UEFA centralizēto tiesību pārbaudes spēli viesos pret Sanmarīno, tad dosies uz Rīgu, kur uzņems UEFA Nāciju D līgas 1. grupas līderi Fēru salas, bet treniņnometnes un gada pēdējā spēlē mūsu valstsvienība viesos sacentīsies ar Andoru.

Spēle pret Fēru salām 14. novembrī "Daugavas" stadionā norisināsies bez ierindas līdzjutēju klātbūtnes.

LATVIJAS IZLASES SPĒLES NOVEMBRĪ:

11. novembrī plkst. 19:00, pārbaudes spēle | Sanmarīno - Latvija | San Marino Stadium

14. novembrī plkst. 19:00, UEFA Nāciju līga | Latvija - Fēru salas | Daugavas stadions

17. novembrī plkst. 21:45, UEFA Nāciju līga | Andora - Latvija | Estadi Comunal d'Andorra la Vella

Latvijas izlases spēles tiešraidē būs vērojamas TV6 un "TV3 Sport" kanālos.

UEFA Nāciju līgā Latvija četrās spēlēs iekrājusi trīs punktus un ir trešajā vietā. Teorētiskas izredzes uz panākumu grupā ir jau zudušas, bet novembrī Latvijas izlase vēl var pakāpties uz otro vietu grupā.

Latvijas izlases spēlētāji kopā pulcēsies jau no 8. novembra, lai atbilstoši "UEFA Return To Play" sanitārā protokola prasībām trenētos un gatavotos spēlēm vienotā sociālā burbulī. Atgādinām, ka visas izlases darbā iesaistītās personas ir veikušas Covid-19 pārbaudes gan pirms treniņnometnes, visiem testiem esot negatīviem, gan turpinās rūpīgi sekot situācijai kolektīvā arī nometnes laikā.

9. novembrī mūsu valstsvienība ieradīsies Sanmarīno. Pēcspēles dienā jeb 12. novembrī mūsu komanda atgriezīsies atpakaļ Latvijā, bet 15. novembrī lidos uz Andoru. 

Latvijas futbola izlases kandidāti
Latvijas futbola izlases kandidāti Foto: Latvijas Futbola federācija
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu