Apskatnieks: Hārdens ir neapmierināts ar notiekošo Hjūstonā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Viena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spožākajām zvaigznēm Džeimss Hārdens nav apmierināts ar notiekošo Hjūstonas "Rockets" klubā, vēsta "The New York Times" žurnālists Marks Steins. 

Pēc iepriekšējās sezonas "Rockets" klubu skāra visai nopietnas pārmaiņas, jo nepilnas 48 stundas pēc Hjūstonas komandas izstāšanās no izslēgšanas spēlēm no darba tika atstādināts galvenais treneris Maiks D'Antoni, kurš vēlāk kļuva par Rodiona Kuruca pārstāvētās Bruklinas "Nets" treneri, asistējot Stīvam Nešam. 

Nesen par "Rockets" galveno treneri apstiprināts bijušais Dalasas "Mavericks" treneris, 47 gadus vecais Stīvens Sailass, kurš iepriekš strādājis ar tādiem spēlētājiem kā Luku Dončiču, Kembu Volkeru, Stefanu Kariju. 

"D'Antoni pameta "Rockets" mazāk nekā 48 stundas pēc sezonas beigām, bez garantijām par jaunu darbu. Kļuva gan par Stīva Neša asistentu. Vienības ģenerālmenedžeris Derils Morijs aizbēga no kluba un kļuva par Filadelfijas "76ers" basketbola operāciju prezidentu. Hjūstona neieklausījās Hārdena viedoklī, aicinot izvērtēt Tairona Lū un Džona Lukasa kandidatūras," raksta Steins. 

Sailass izteicies, ka viņa mērķis ir aizvest komandu līdz čempiontitulam. Iepriekš arī Hārdens solīja, ka viņa laikā "Rockets" vienība kļūs par NBA čempioni. 

"Pretinieki jau uzdod jautājumus, cik noraizējies ir Hārdens un cik drīz "Rockets" sāks nopietni interesēties par viņa aizmainīšanu," pauž Steins.

Turklāt Hārdenam neesot visai labas attiecības ar citu komandas zvaigzni Raselu Vestbruku. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu