"Bayern" viesos pārspēj Dortmundes "Borussia"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Minhenes "Bayern" futbolisti
Minhenes "Bayern" futbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas čempionvienība Minhenes "Bayern" sestdien bundeslīgas čempionātā cīņā par pirmo vietu līgā viesos uzvarēja Dortmundes "Borussia".

Dortmundes "Borussia" savā laukumā piekāpās Minhenes "Bayern" ar 2:3 (1:1).

Minhenes klubs šajā spēlē iekaroja mājinieku vārtus pat piecreiz, tikai divas no tām vārtu guvumi netika atzīti aizmugures stāvokļa dēļ. Tiesnesis videoatkārtojumā secināja, ka nevieni no abiem gadījumiem vārtiem, ko Roberts Levandovskis guva 27.minūtē un mača kompensācijas laika trešajā minūtē, aizmugures stāvokļa dēļ neatbilst noteikumiem.

Savus vārtus 48.minūtē, kas viņam bija jau 11. šajā līgas sezonā, viņš guva 48.minūtē, panākdams 2:1 viesu labā. Viens no abiem tuvākajiem sekotājiem "snaiperu" listē ir "Borussia" uzbrucējs Erlings Hālands, kurš 83.minūtē deva mājiniekiem cerības uz izglābšanos, panākot 2:3. Viņa kontā, tāpat kā "Hoffenheim" uzbrucējam Andrejam Kramaričam, ir seši vārti.

Rezultātu 45.minūtē atklāja Marko Reiss, uz ko viesi atbildēja ar trim vārtu guvumiem, bez Levandovska izceļoties arī Davidam Alabam pirmā puslaika kompensācijas laika ceturtajā minūtē un Līrojam Sanē 80.minūtē.

Vēl no sestdienas spēlēm jāpiemin iepriekšējās sezonas turnīra apakšdaļas komandas Berlīnes "Union" pārliecinošā 5:0 (3:0) uzvara savā laukumā pār Bīlefeldes "Arminia", kurā jau 13.minūtē bija 2:0, vārtus gūstot pieciem dažādiem futbolistiem.

Vēl viena no favorītēm "Leipzig" mājās sagrāva "Freiburg" ar 3:0 (1:0).

Pēc 26.minūtē gūtajiem Ibrahima Konatē vārtiem pārsvaru gan izdevās nostiprināt vien beigās, kad 70.minūtē Marsels Zabicers realizēja 11 metru soda sitienu, bet 89.minūtē Anhelino panāca 3:0.

Pēc septiņām spēlēm 18 punktus iekrājusi "Bayern", par diviem punktiem mazāk ir "Leipzig", bet trim - Dortmundes "Borussia", "Union" un Lveverkūzenes "Bayer" (sešās spēlēs) ir pa 12 punktiem, bet Menhengladbahas "Borussia" seko ar 11 punktiem sešās cīņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu