Žagara komandai atkal par maz spēlētāju, lai aizvadītu Eirokausa spēli

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Žagars
Artūrs Žagars Foto: Club Joventut Badalona/Facebook

Spēlētāju trūkuma dēļ Spānijas basketbola komanda Badalonas "Joventut", kurā arī spēlē latvietis Artūrs Žagars, bija spiesta pārcelt nākamnedēļ ULEB Eirokausa turnīrā plānoto spēli, ziņo klubs.

"Joventut" turnīra rīkotājus informējusi, ka vietējā pašvaldība noteikusi komandai ievērot karantīnu, kā rezultātā tās rīcībā nav astoņu spēlētāju, kas ir minimālais skaits, lai piedalītos Eirokausa mačā.

Badalonas komanda otrdien būtu spēkojusies ar Francijas klubu "JL Bourg en Bresse", kas iepriekš oktobrī vienreiz jau uzvarēts.

Eirolīgas komerciālo aktīvu (CEA) akcionāru valde jau iepriekš norādījusi, ka viena spēle konkrētajā turnīrā var tikt pārcelta trīs reizes, ja vien abiem klubiem izdodas vienoties par norises laiku. 

Badalonas vienība šosezon Eirokausā piecās spēlēs zaudējumus nav cietusi un A grupā starp sešām komandām ir pirmā.

ULEB Eirokausā 24 komandas ir sadalītas četrās apakšgrupās, bet otro posmu sasniegs katras grupas četras labākās vienības, kamēr tālāk ceturtdaļfinālā iekļūs katras "Top16" kārtas apakšgrupas divas labākās komandas. Izslēgšanas turnīrā ceturtdaļfināli, pusfināli un fināls notiks sērijās līdz divām uzvarām.

Iepriekšējā sezonā turnīrs tika pārtraukts pirms ceturtdaļfināla izspēles un čempioni netika noskaidroti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu