Timmam un Bertānam uzvara Vienotās līgas spēlē pret Strēlnieku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: bckhimki.ru

Jāņa Timmas un Daira Bertāna pārstāvētā Maskavas apgabala "Himki" vienība pirmdien VTB Vienotās līgas turnīrā uzvarēja Maskavas CSKA, kuras rindās spēlēja arī Jānis Strēlnieks.

"Himki" mājās ar 86:78 (12:18, 23:23, 14:21, 30:23) uzvarēja Maskavas CSKA, pārtraucot divu zaudēto spēļu sēriju, kamēr pretiniekiem aprāvās trīs uzvaru sērija.

Timma laukumā pavadīja 25 minūtes un 15 sekundes, kurās izcēlās ar četriem puntkiem, tikpat atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm. Basketbolists grozā raidīja divus no četriem divpunktu metieniem, bet visi četri tālmetieni nebija precīzi.

Tāpat viņš pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja četras personīgās piezīmes, izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus un spēli noslēdza ar četriem efektivitātes koeficienta punktiem.

Viņa komandas biedrs Bertāns nospēlēja 25 minūtes un 39 sekundes, to laikā atzīmējoties ar trim punktiem, vienu atlēkušo bumbu un vienu rezultatīvu piespēli. Bertāns grozā raidīja vienu no pieciem tālmetieniem, bet divpunktu metienus neizpildīja.

Rūjēnietis nopelnīja divas personīgās piezīmes, izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus un iekrāja vienu efektivitātes koeficienta punktu.

CSKA rindās Strēlnieks nospēlēja 20 minūtes un 51 sekundi, gūdams četrus punktus un iekrājot trīs rezultatīvas piespēles. Saspēles vadītājs iemeta divus no četriem divpunktu metieniem, bet abi tālmetieni nebija precīzi.

Tāpat Strēlnieks izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, nopelnīja trīs personīgās piezīmes un spēli noslēdza ar četriem efektivitātes koeficienta punktiem.

Rezultatīvākais "Himki" komandā ar 28 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām bija Gregs Monro, bet CSKA komandā Maikam Džeimsam 20 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles.

Pēc trešās trešdaļas "Himki" bija vadībā vien ar vienu punktu - 56:55.

CSKA ar četriem panākumiem sešās spēlēs ierindojas sestajā pozīcijā, bet "Himki" septiņos mačos izcīnītām trim uzvarām ir astotā.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu