Apskatnieks: Par Vestbruku interesējas "Knicks" un "Clippers" komanda

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rasels Vestbruks
Rasels Vestbruks Foto: AFP/SCANPIX

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzni Raselu Vestbruku interesējušās Losandželosas "Clippers" un Ņujorkas "Knicks" komandas, vēsta "The Ringer" apskatnieks Kevins O'Konors.

31 gadu vecais Vestbruks ir viens no NBA vislabāk pelnošajiem spēlētājiem. Viņš pārstāv Hjūstonas "Rockets". Jau ilgāku laiku medijos izskan ziņas, ka viņš varētu atstāt Teksasas vienību. 

O'Konors ziņo, ka par Vestbruka pakalpojumiem interesējas "Clippers" un "Knicks", kurai ir pietiekami daudz brīvu līdzekļu, lai piesaistītu kādu līgas zvaigzni. Šāds mērķis Ņujorkas kluba vadībai esot jau vairākus gadus. 

"Rockets" Vestbruks pārstāv kopš 2019. gada. Pirms tam 11 sezonas saspēles vadītājs pavadīja Oklahomasitijas "Thunder" rindās. 

Vestbruks 2017. gadā tika atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju. Tiesa, viņam nereti tiek pārmesta pārāk savtīga spēle un ka pārāk koncentrējas savas statistikas krāšanai, nevis spēlē komandas interesēs. 

Pagājušajā sezonā viņš vidēji spēlē guva 27,2 punktus, savāca 7,9 atlēkušās bumbas un veica 7,0 rezultatīvas piespēles partneriem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu