Rihards Bukarts pievienosies Rīgas "Dinamo"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rihards Bukarts
Rihards Bukarts Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Rihards Bukarts pievienosies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo", sarunā ar TV3 Sport atklāja galvenais treneris Pēteris Skudra. 

Rihards Bukarts šajā sezonā vēl nav spēlējis, ja neskaita Latvijas izlasi, kuras rindās pārstāvēja nacionālo komandu "Deutschland Cup" jeb Vācijas kausa izcīņā. 

Viņš individuāli iepriekš trenējies kopā ar Mārtiņu Karsumu, Oskaru Bārtuli, Artūru Kuldu, Frenku Razgalu, Vitāliju Pavlovu un citiem hokejistiem.

Skudra izteicās, ka Bukarts šobrīd nav labākajā sportiskajā formā, tāpēc tuvākajās spēlēs viņš laukumā vēl nedosies. "Dinamo" gan oficiāli par Bukarta pievienošanos vēl nav paziņojusi. 

"Zinām, ko no viņa sagaidīt, tāpat mums patīk Bukarta azarts laukumā. Tuvākajās spēlēs viņš nepiedalīsies, taču sastāvā viņu redzēsim nedaudz vēlāk," sacīja Skudra. 

Pagājušajā sezonā Bukarts spēlēja Vācijas augstākās līgas (DEL) komandā "Dusseldorfer EG", kuras sastāvā 48 mačos viņš guva 10 vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles.

Iepriekšējo trīs sezonu laikā Bukarts pārstāvējis trīs dažādas Vācijas komandas DEL čempionātā - "Dusseldorfer EG", Šveningeres "Wild Wings" un Berlīnes "Eisbaren".

Kopumā DEL līgas regulārajā čempionātā Bukarts piedalījies 92 mačos un sakrājis 42 rezultativitātes punktus (19 vārti + 23 piespēles), bet "play-off" turnīrā pirmajā sezonā viņš 16 mačos "Eisbaren" rindās guva četrus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Kā zināms, viņa brālis Roberts Bukarts spēlē KHL klubā Čerepovecas "Severstaļ".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu