RFS veic vienu no iespaidīgākajiem transfēriem futbola virslīgas vēsturē

CopyDraugiem X Whatsapp
Činonso Ofors
Činonso Ofors Foto: Twitter: @RFSDaily

Latvijas futbola virslīgas komandas RFS uzbrucējs Činonso Ofors pēc sezonas beigām pārcelsies uz Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu Čikāgas "Fire", informē abas vienības.

Līgums ar 20 gadus veco Nigērijas futbolistu stāsies spēkā janvārī un ir noslēgts līdz 2023.gada sezonas beigām ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu gadu.

Darījuma detaļas netiek atklātas, bet portāls "Sportacentrs.com", atsaucoties uz savā rīcībā esošu informāciju, vēsta, ka transfēra summa sasniegusi aptuveni 900 000 ASV dolāru (apmēram 760 680 eiro).

Ofors Latvijā ir kopš pērnā gada, kad viņš pievienojās "Daugavpils" komandai, bet šovasar uzbrucējs pārcēlās uz RFS. Pirms pievienošanās Daugavpils komandai viņš spēlēja Turcijā.

Latvijā Ofors laukumā izgāja 40 spēlēs, kurās guva 16 vārtus un septiņas reizes rezultatīvi piespēlēja. Daugavpils vienībā viņš 23 dueļos guva desmit vārtus, bet RFS sastāvā 13 virslīgas cīņās izcēlās ar sešiem precīziem sitieniem.

Ofora pāriešana uz MLS ir šosezon otrs skaļākais darījums Latvijas futbolā. Septembrī uz "Koln" vienību pārgāja vēl viens nigēriešu uzbrucējs Toluvalase Arokodare, kurš jau debitējis Vācijas bundeslīgā.

Čikāgas komanda 2020.gada MLS sezonā ieņēma 11.vietu Austrumu konferencē un izslēgšanas turnīram nekvalificējas. Šosezon labākais vārtu guvējs ar 20 nekļūdīgiem sitieniem bija slovēnis Roberts Beričs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu