Briedis atklājis galveno priekšnoteikumu savai pārejai uz smagsvariem (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas vadošajam bokserim Mairim Briedim galvenais priekšnoteikums pāriešanai uz supersmago svaru ir skaidrība par to, ka pretī stāsies šīs divīzijas labākie bokseri.

Briedis septembra beigās Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņā uzvarēja kubieti Junielu Dortikosu un ieguva Muhameda Ali trofeju, Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu pirmajā smagajā svarā un žurnāla "The Ring" jostu.

Pēc atgriešanās Latvijā Briedis minēja, ka apsver iespēju pārietu supersmagajā svarā, kur cīnās pasaules vadošie bokseri.

"Tuvākajā laikā mums jāsaprot, vai palikt pirmajā smagajā svarā un lūkot pēc interesantām cīņām šajā divīzijā, vai arī pāriet uz supersmago svaru. Taču mums jābūt skaidrībai, ka cīnīšos pret pašiem labākajiem smagsvariem," WBSS citē Brieža teikto.

Oktobra beigās savu otro cīņu supersmagajā svarā aizvadīja Brieža kādreizējais pretinieks Oleksandrs Usiks, kurš smagā cīņā pēc punktiem uzvarēja Dereku Čisoru.

"Pret Čisoru viņš sevi parādīja labi, taču tas nebija tas Usiks, kuru bijām ieraduši redzēt. Nezinu, kas bija par iemeslu. Iespējams, pats Usiks to var pateikt, taču nedomāju, ka tā bija labākā viņa versija," stāsta Briedis.

35 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 27 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu. Viņš cietis vienu zaudējumu - WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu