Punnenovs atvaira 30 metienus Šveices čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: www.scltigers.ch

Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs piektdien Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē nespēja glābt Langnau "Tigers" no zaudējuma pēc 30 atvairītiem metieniem.

"Tigers" cieta zaudējumu savā laukumā, ar 2:4 (1:1, 1:1, 0:2) piekāpjoties "Lugano" komandai.

Punnenovs šajā duelī atvairīja 30 no 34 pretinieku mestajām ripām.

"Tigers" komandas uzbrucējs Toms Andersons uz ledus pavadītajās septiņās minūtēs un septiņās sekundēs bloķēja divus pretinieku raidījumus un tika pie +/- rādītāja mīnus divi. Uzbrucējs Rihards Melnalksnis nebija pieteikumā.

Mājinieki spēja izvirzīties vadībā ar 1:0, panāca 2:2, taču uzvaru viesi trešā perioda vidū nodrošināja ar diviem "goliem" 27 sekunžu laikā.

Citā mačā Ženēvas "Servette" mājās trešajā periodā nodrošināja uzvaru pār "Zug" - 4:0 (0:0, 1:0, 3:0).

Mājinieku rindās uzbrucējs Deniss Smirnovs laukumā pavadīja 13 minūtes un 53 sekundes, vienreiz metot pa vārtiem un uzvarot septiņos no desmit iemetieniem.

Sandis Smons nebija komandas pieteikumā.

Ženēvas hokejisti uzvaru nodrošināja pēdējās trešdaļas ieskaņā, iemetot divus vārtus 12 sekunžu laikā.

Ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli "Servette" rindās izcēlās Linus Umarks, bet vārtos Gotjē Deklū tika galā ar visiem 28 viesu metieniem.

Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" desmit spēlēs tikusi pie 22 punktiem, kas dod pirmo vietu, Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette" ar 15 punktiem septiņos mačos ir piektā, bet "Tigers" ar pieciem punktiem astoņos dueļos ir pēdējā starp 12 komandām.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu