Pasaules rekordists Bolts: Ronaldu noteikti ir ātrāks par mani

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Useins Bolts un Krištianu Ronaldu
Useins Bolts un Krištianu Ronaldu Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Pasaules rekordists 100 un 200 metru sprinta distancēs jamaikietis Useins Bolts ir pārliecināts, ka futbolists Krištianu Ronaldu šobrīd skrien ātrāk par viņu.

Patlaban 34 gadus vecajam vieglatlētam pieder pasaules rekords 100 metru distancē (9,58 sekundes) un 200 metru sprintā (19,19 sekundes). Abus šos rekordus viņš uzstādīja 2009. gadā pasaules čempionātā Berlīnē, Vācijā.

Bolts ir noslēdzis savu spožo vieglatlēta karjeru, kuras laikā viņam izdevās izcīnīt astoņas zelta medaļas olimpiskajās spēlēs un 11 reizes triumfēt pasaules čempionātā, startējot 100 un 200 metru distancēs, kā arī 4x100 metru stafetē.

Jamaikas sporta zvaigzne ir Anglijas futbola kluba Mančestras "United" fans. Viņš arī izmēģinājis savus spēkus profesionālos futbola klubos - Vācijas bundeslīgas vienībā Dortmundes "Borussia" un Austrālijas klubā "Central Coast Mariners".

Bolts intervijā Spānijas laikrakstam "Marca" atzinis, ka, viņaprāt, šobrīd 35 gadus vecais Portugāles izlases un Itālijas kluba Turīnas "Juventus" uzbrucējs Krištianu Ronaldu patlaban noteikti ir ātrāks par viņu.

"Noteikti, Krištianu ir ātrāks par mani. Viņš trenējas katru dienu, viņš ir superatlēts. Viņš allaž ir augstākajā līmenī, smagi strādā un ir koncentrējies. Šobrīd viņš noteikti ir ātrāks par mani," sacīja Bolts.

Ronaldu šosezon guvis sešus vārtus četrās spēlēs Itālijas A sērijas čempionātā. Viņš nesen guva 102. vārtus Portugāles valstsvienības labā, pietuvojoties pasaules rekordam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu