Apskatnieks: Vairāki "Nets" spēlētāji iebilst pret Hārdena nonākšanu Bruklinā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: AFP/SCANPIX

Vairāki Rodiona Kuruca pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" spēlētāji neatbalsta Džeimsa Hārdena nonākšanu Ņujorkas komandā. 

Iepriekš izskanēja ziņas, ka Hjūstonas "Rockets" un "Nets" kluba vadība jau sākušas sarunas par iespējamo maiņas darījumu, kura rezultātā Hārdens pievienotos Bruklinas zvaigznēm Kevinam Durantam un Kairijam Ērvingam. 

Tikmēr uz Hjūstonu pārceltos Džerets Alens, Spensers Dinvidijs, Tureāns Prinss un Keriss Leverts.

Tikmēr "SNY" apskatnieks Aiens Beglijs norādījis, ka vairākiem "Nets" basketbolistiem šāds kluba solis nav pieņemams. 

"Šī iespējamā maiņa "Nets" nav guvusi vienprātību. Hārdena pārstāvji sazinājušies ar vairākiem Bruklinas komandas spēlētājiem, lai apspriestu iespēju pievienoties "Nets" zvaigznēm. Daži spēlētāji šo nodomu atbalsta, bet ne visi," raksta Beglijs. 

Vasarā Hārdens trenējies kopā ar Durantu, kurš gaidāmajā sezonā piedzīvos debiju "Nets" vienībā. Abi iepriekš spēlēja kopā Oklahomasitijas "Thunder". 

Hārdens sācis apsvērt maiņas iespēju, jo viņam radušās šaubas par "Rockets" spēju cīnīties par čempiontitulu.

Hārdens esot minējis, ka labprāt paliktu uzticīgs "Rockets", bet, ja viņu plāno aizmainīt, tad viņš priekšroku dod Maiami "Heat", Filadelfijas "76ers" vai "Nets". 

31 gadu vecais Hārdens jau vairākas nedēļas neesot kontaktējies ar "Rockets" kluba vadību, kas šajā starpsezonā piedzīvojusi ievērojamas pārmaiņas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu