NBA superzvaigzne noraidījis rekordlielu algas piedāvājumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas "Rockets" zvaigzne Džeimss Hārdens noraidījis divu gadu līgumu par 103 miljoniem ASV dolāru, vēsta ESPN apskatnieks Eidrians Vodžnarovskis. 

"Rockets" kluba vadība Hārdenam piedāvājusi maksimāli iespējamo līgumu, kas divās sezonās paredzētu 103 miljonu ASV dolāru lielu algu.

Šis līgums stātos spēkā pēc viņa pašreizējā līguma termiņa beigām 2023. gadā. Vienojoties pa šo kontraktu, Hārdens kļūtu par pirmo spēlētāju NBA vēsturē ar garantēto gada algu vismaz 50 miljonu ASV dolāru apmērā.

Pats basketbolists esot norādījis, ka koncentrējas pārejai uz Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets" un savu karjeru vairs nevēloties saistīt ar Hjūstonu, jo neredz, ka komanda būs konkurētspējīga iesaistīties cīņā par čempiontitulu. 

Iepriekš izskanēja ziņas, ka "Nets" un "Rockets" klubi sākušas sarunas par iespējamo maiņas darījumu, bet pagaidām progress šajā ziņā nav panākts. 

Tikmēr NBA analītiķis Kendriks Perkinss norādījis, ka "Rockets" apmaiņā pret Hārdenu vēlas iegūt Kairiju Ērvingu un vēl kādu spēlētāju. 

Vasarā Hārdens trenējies kopā ar Kevinu Durantu, kurš gaidāmajā sezonā piedzīvos debiju "Nets" vienībā. Abi iepriekš spēlēja kopā Oklahomasitijas "Thunder". 

2018. gadā Hārdens tika atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. Pēdējās trīs sezonas viņš bijis NBA rezultatīvākais spēlētājs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu