Galviņš gūst vārtus Čehijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Guntis Galviņš (no kreisās)
Guntis Galviņš (no kreisās) Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlases aizsargs otrdien atzīmējās ar vieniem gūtiem vārtiem uzvarētā Čehijas ekstralīgas spēlē.

Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" savās mājās ar 6:3 (2:0, 3:2, 1:1) uzveica Česke Budejovices "Motor" vienību.

Galviņš guva komandas trešos vārtus, mača 22.minūtē panākot 3:0, kā arī rezultatīvi piespēlēja Lukāšam Jašekam komandas pēdējo vārtu guvumā 45.minūtē, panākot 6:2. Viņš spēlēja 17 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā piecreiz meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Aizsargu Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā komanda Litvīnovas "Verva" mājās ar 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) pieveica Zlīnas "PSG Berani" vienību.

Vienīgos vārtus mača 27.minūtē iemeta Viktors Hubls.

Balinskis spēlēja 20 minūtes un 50 sekundes, divreiz metot pa vārtiem, bet Cibuļskis uz ledus bija 19 minūtes un 37 sekundes, pēdējā periodā nopelnot divas soda minūtes par klupināšanu.

Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav" savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:1) pagarinājumā zaudēja Prāgas "Sparta".

Bičevskis 16 minūtēs un 55 sekundēs laukumā uzvarēja sešos no 21 iemetiena.

Viesi trīsreiz šajā mačā izvirzījās vadībā, uzvaras vārtus pagarinājuma otrajā minūtē iemetot Tomāšam Dvoržākam. Divus "golus" viesi iemeta vairākumā.

Zaudējumu viesos cieta aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Brno "Kometa", kas ar 1:2 (0:0, 0:2, 1:0) atzina Pardubices "Dinamo" pārākumu.

Freibergs laukumā pavadīja 12 minūtes un 31 sekundi, divreiz mezdams pa vārtiem un nopelnīdams +/- rādītāju -1.

Šosezon Čehijas spēcīgākajā līgā spēlē 14 komandas. Covid-19 pandēmijas dēļ vienības aizvadījušas atšķirīgu spēļu skaitu - no astoņiem līdz 12 mačiem.

"Ocelārži" ar 23 punktiem astoņās spēlēs ieņem trešo vietu. "Mlada Boleslav" ar 13 punktiem deviņos mačos ir septītā, Brno "Kometa" ar astoņiem punktiem astoņās cīņās ir devītā, bet Litvīnovas "Verva" tikpat spēlēs ir par punktu mazāk un 11.vieta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu