Video ⟩ ATP sezonas finālturnīra mačā Nadals zaudē Tīmam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dominiks Tīms un Rafaels Nadals
Dominiks Tīms un Rafaels Nadals Foto: Reuters/ScanPix

Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) finālturnīra Londonā otrajā kārtā otrdien spānis Rafaels Nadals divos taibreikos piekāpās austrietim Dominikam Tīmam.

Ranga otrās vietas īpašnieks Nadals otrajā cīņā ar 6-7 (7:9), 6-7 (4:7) piekāpās Tīmam (3.).

Ja pirmajā setā sāncenši ne reizi neuzvarēja, servējot pretiniekam, tad otrajā setā to septītajā geimā paveica austrietis, bet nākamajā geimā ar to pašu atbildēja Nadals.

Desmitajā geimā Tīmam bija trīs pēc kārtas mačbumbas, taču spānis uzvarēja piecās izspēlēs pēc kārtas, abiem beigās nokļūstot līdz vēl vienam taibreikam, kurā vēlreiz pārāks bija Tīms.

Šodien vēl turnīra debitants no Krievijas Andrejs Rubļevs (ATP 8.) spēkosies ar pērnā gada čempionu Stefanu Cicipu no Grieķijas (ATP 6.).

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Nadals ar 6-3, 6-4 uzvarēja Rubļevu, bet Tīms ar 7-6 (7:5), 4-6, 6-3 pieveica Cicipu.

Pirmdien pasaules ranga līderis serbs Novaks Džokovičs ar 6-3, 6-2 uzvarēja argentīnieti Djego Švarcmanu (ATP 9.), bet krievs Daņiils Medvedevs (ATP 4.) ar 6-3, 6-4 pieveica Aleksandru Zverevu (ATP 7.) no Vācijas, izcīnot savā karjerā pirmo uzvaru sezonas noslēguma turnīros.

ATP finālturnīrs Londonā O2 arēnā notiks no 15. līdz 22.novembrim. Šogad turnīram aprit 50 gadi kopš pirmo reizi 1970.gadā tas tika sarīkots Tokijā.

Pirms 50 gadiem Tokijā uzvaras laurus plūca Stens Smits.

Šī būs jau 12.reize, kad finālturnīrs noris Londonā, bet nākamgad sacensības plānotas Turīnā, Itālijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu