Medijs: "Rockets" komandā vērojama basketbolistu sacelšanās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rasels Vestbruks (no labās) un P. Dž. Takers
Rasels Vestbruks (no labās) un P. Dž. Takers Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Hjūstonas "Rockets" vēlas atstāt ne tikai komandas zvaigznes Rasels Vestbruks un Džeimss Hārdens, bet vēl vairāki spēlētāji. 

Pēc iepriekšējās sezonas "Rockets" klubu skāra visai nopietnas pārmaiņas, jo nepilnas 48 stundas pēc Hjūstonas komandas izstāšanās no izslēgšanas spēlēm no darba tika atstādināts galvenais treneris Maiks D'Antoni, kurš vēlāk kļuva par Rodiona Kuruca pārstāvētās Bruklinas "Nets" treneri, asistējot Stīvam Nešam. 

Nesen par "Rockets" galveno treneri apstiprināts bijušais Dalasas "Mavericks" treneris, 47 gadus vecais Stīvens Sailass, kurš iepriekš strādājis ar tādiem spēlētājiem kā Luku Dončiču, Kembu Volkeru, Stefanu Kariju. 

Tāpat klubu atstāja ģenerālmenedžeris Derils Morijs. 

Hārdens un Vestbruks vairs nevēlas sevi saistīt ar "Rockets", jo uzskata, ka komanda vairs nebūs konkurētspējīga iesaistīties cīņā par čempiontitulu. Vestbruks pieprasījis maiņu, bet Hārdens izteicis vēlmi nonākt "Nets" vienībā. 

"Bleacher Report" vēsta, ka neapmierinātību ar komandā notiekošo pauduši arī P. Dž. Takers, Ēriks Gordons un Danuels Hauss, kuri apsver iespējas atstāt "Rockets". 

Ietekmīgais Ziemeļamerikas medijs ESPN ziņo, ka Hjūstonas kluba vadība nepakļausies Hārdena un Vestbruka spiedienam, uzskatot, ka tā nav kluba problēma, bet gan pašu basketbolistu. 

"Rockets" gaidīšot izdevīgu maiņas darījuma piedāvājumu un ar lēmuma pieņemšanu nesteigsies. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu