Indrašis: Būs interesanta spēle. Darīsim visu, lai izcīnītu uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Kaspars Volonts/Dinamo Rīga

Spēlēt pret Maskavas "Dinamo" komandu, kurā pavadītas iepriekšējās divas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas, būs interesanti, atzīst Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miks indrašis.

Rīgas "Dinamo" ceturtdien izbraukumā plkst. 18.30 dosies laukumā un stāsies pretī Maskavas "Dinamo". Rīdzinieki sāks trīs izbraukuma spēļu tūri.

30 gadus vecais Indrašis iepriekšējās divās sezonās Maskavas "Dinamo" izcēlās ar 31 (15 vārti + 16 piespēles) un 24 (6+18) punktiem.

"Protams, patīkami būs spēlēt pret savu bijušo komandu, kur pavadīju pēdējās divas sezonas. Domāju, ka būs interesanta spēle un darīsim visu, lai izcīnītu uzvaru," rīdzinieku vienības mājaslapā citēts Indrašis.

Iepriekšējā mačā Rīgas "Dinamo" pārtrauca 14 zaudējumu sēriju (divi zaudējumi ir tehniskie), ar rezultātu 5:3 pārspējot Pekinas "Kuņluņ Red Star" komandu.

"Patīkami bija beidzot izcīnīt uzvaru un pozitīvi noslēgt mājas spēļu sēriju. Protams, uzvarēt gribējām un vajadzēja ātrāk, bijām kaut kur iestiguši un iekrājām zaudējumus. Cerams, ka tagad turpināsim spēles noslēgt ar pozitīvu rezultātu. Galvenais ir gūt vārtus. Būs vārti - būs arī uzvaras."

Indrašis pēdējās divas spēlēs bija vienā virknējumā ar Lauri Dārziņu un Deividu Levinu.

"Ar Lauri esmu spēlējis daudz. Zinu, ko un kā viņš darīs laukumā, labi saprotamies. Levins nesen pievienojās, foršs džeks - cerams, ka mums izdosies arī turpmāk veiksmīga saspēle. Mūsu maiņai iepriekšējā spēle bija veiksmīga, un tā arī jāturpina spēlēt."

Indrašis šosezon piedalījies 12 mačos, guvis vienus vārtus, atdevis četras rezultatīvas piespēles, nopelnījis četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Rīgas "Dinamo" ar 10 punktiem 23 spēlēs ierindojas KHL sezonas kopvērtējuma pēdējā vietā. Nākamā pretiniece Maskavas "Dinamo" ar 30 punktiem 25 mačos ieņem piekto vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu