Dukuri starp līderiem PK treniņbraucienos Siguldas trasē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas skeletonisti brāļi Martins un Tomass Dukuri aizvadījuši oficiālos treniņbraucienus, gatavojoties Pasaules kausa izcīņas sezonas pirmajam posmam, kas šajā nedēļas nogalē risināsies Siguldas trasē.

Treniņbraucienu pirmajā dienā Tomass Dukurs pirmajā braucienā bija ātrākais, otrajā ieņēma otro vietu (+0,16 sekundes), bet trešajā nepiedalījās.

Savukārt jaunākais brālis Martins Dukurs pirmajā braucienā bija otrais (+0,21 sekunde), otrajā bija ātrākais, bet trešajā nestartēja.

Treniņbraucienu pirmajā dienā starp ātrākajiem bija arī Krievijas un Lielbritānijas skeletonisti, bet Vācijas sportisti brauca citā treniņu sesijā.

Izcēlās ukrainis Vladislavs Heraškevičs, kuram divreiz bija trešais rezultāts aiz brāļiem Dukuriem, bet trešajā braucienā viņam pats labākais laiks.

Treniņbraucienu otrajā dienā Tomass Dukurs uzrādīja otro un trešo rezultātu, bet Martins Dukurs trešo un ceturto ātrāko laiku.

Ātrāk par brāļiem Dukuriem treniņu otrajā dienā Siguldas trasi veica Lielbritānijas skeletonisti Mets Vestons un Markuss Vajats.

Latvijas skeletoniste Endija Tērauda treniņbraucienos divreiz bija ceturtā, vienreiz piektā, kā arī trīsreiz palika aiz pirmā desmitnieka - 11., 13. un 14. vieta.

Piektdien, 20. novembrī, plkst. 10.00 startēs skeletonistes, bet plkst. 15.00 sacensties sāks skeletonisti. Bobsleja mači paredzēti sestdien un svētdien.

Siguldas trasē sacensības notiks divas nedēļas nogales pēc kārtas. Katra posma sacensību programmā paredzēts skeletons sievietēm un vīriešiem, bobslejs sievietēm un katras nedēļas nogalē arī divi mači bobslejā vīriešu divniekiem.

Siguldā vīriešu divnieku konkurencē kopā tiks aizvadītas pat četras sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu