Hārtlija "Avangard" un Kalniņa "Jokerit" svin uzvaras KHL mačos

CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs (centrā)
Bobs Hārtlijs (centrā) Foto: hawk.ru

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard" un Helsinku "Jokerit" ar latviešu vārtsargu Jāni Kalniņu rezervē ceturtdien viesos svinēja uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē.

"Avangard" izbraukumā pārspēja Nursultanas "Baris" ar 5:2 (3:1, 1:0, 1:1).

Viesi devītajā minūtē panāca 2:0 pēc Naila Jakupova "gola", droši novadot spēli līdz uzvarai.

Uzvarētāju rindās ar trim rezultativitātes punktiem izcēlās Deniss Zernovs (3+1) un Rīds Bušē (0+3), bet mājiniekiem divas rezultatīvas piespēles aizsargam Dilonam Heteringtonam.

Viesiem vārtsargs Igors Bobkovs atvairīja 25 pretinieku metienus.

"Avangard" Austrumu zonā ar 38 punktiem 27 mačos ieņem otro vietu, bet "Baris" ar 25 punktiem 24 cīņās ieņem astoto vietu 12 komandu konkurencē.

Citā spēlē uz rezervistu soliņa palika Kalniņš, "Jokerit" viesos ar 4:1 (2:0, 2:1, 0:0) apturot Jaroslavļas "Lokomotiv" un sagādājot vienai no spēcīgākajām Rietumu zonas komandām trešo zaudējumu pēc kārtas.

Kalniņa konkurents "Jokerit" vārtos Anderss Lindbeks atvairīja 39 mājinieku metienus, kā arī nopelnīja divas soda minūtes par klupināšanu.

"Jokerit" Rietumu zonā ar ar 25 punktiem 20 mačos ieņem astoto vietu, bet "Lokomotiv" ar 36 punktiem 26 cīņās ieņem trešo vietu 11 komandu vidū.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu