Briedis: Drīz kļūs zināms, kad būs nākamā cīņa un kādā svara kategorijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: instagram/ mairisbriedis

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis atklājis, ka drīz kļūs zināms, kad būs viņa nākamā cīņa un kādā svara kategorijā. 

"Trenējos šobrīd vienreiz dienā, pagaidām uzturu sevi formā," TV3 raidījumā 900 sekundes sacīja Briedis. "Drīz būs zināms, kad būs nākamā cīņa un kādā svara kategorijā. Pats to ļoti gaidu."

Līdz šim Briedis cīnījies pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg).

Par izciliem panākumiem augsta līmeņa boksa sacensībās un Rīgas atpazīstamības veicināšanu pasaulē Briedis šonedēļ saņēma Rīgas domes balvu "Gada rīdzinieks". 

Septembra beigās Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņā Briedis uzvarēja kubieti Junielu Dortikosu un ieguva Muhameda Ali trofeju, Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu pirmajā smagajā svarā un žurnāla "The Ring" jostu.

Pēc šīs cīņas Briedis pieļāva domu pāriet uz smagsvaru divīziju. Viņa treneris Dmitrijs Šiholajs iepriekš sarunā ar TVNET norādīja, ka iespēja pārcelties uz smagsvaru divīziju ir reāla, bet tas būs atkarīgs no promoutera un paša boksera lēmuma. 

Nesen Briedi uz cīņu izaicināja Lielbritānijas bokseris Tomijs Makkārtijs, kurš nesen savā īpašumā ieguva Eiropas Boksa savienības (EBU) jostu. 

35 gadus vecais Briedis savas karjeras laikā guvis 27 uzvaras un vienu reizi izgaršojis zaudējuma rūgtumu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu