Maskavas "Dinamo" līderis: Pret Rīgas "Dinamo" vārtos lidoja visi metieni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dimitrijs Jaškins
Dimitrijs Jaškins Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret Rīgas "Dinamo" ceturtdien Maskavas "Dinamo" hokejistiem viss gāja no rokas, ripām lidojot vārtos, uzskata Krievijas galvaspilsētas kluba uzbrucējs Dmitrijs Jaškins.

Rīgas "Dinamo" komanda KHL čempionāta spēlē ceturtdien ar 1:6 cieta sakāvi pret Maskavas "Dinamo". 

Rīdziniekiem vienīgos vārtus guva Zeks Mičels, bet mājiniekiem ar trim vārtiem jeb "hat-trick" izcēlās krievu izcelsmes Čehijas uzbrucējs Jaškins.

Maskavas kluba līderis pēc spēles intervijā KHL mājaslapā sacīja, ka pret rīdziniekiem spēle viņa pārstāvētajai komandai beidzot gāja no rokas.

"Spēli nemaz tik labi nesākām. Nonācām mazākumā, bet izturējām. Izdevās gūt vārtus vienādos sastāvos.

Var teikt, ka šajā spēlē vārtos lidoja visas tās ripas, kas to nedarīja iepriekšējās spēlē. Līdzīgi vārtu gūšanas momenti bija arī iepriekšējos trijos mačos, bet tad neko nevarējām iemest. Šodien sanāca," izteicās Jaškins.

Rīgas vienība uz Maskavu devās 18.novembrī ar līgumreisu. Pētera Skudras vadītā komanda izbraukumā dosies pa maršrutu Maskava - Jaroslavļa - Mitišči - Rīga.

Pēc mača pret "Dinamo" nākamo spēli Rīgas vienība 21.novembrī aizvadīs pret Jaroslavļas "Lokomotiv", bet divas dienas vēlāk pēdējā izbraukuma spēle gaidāma pret Pekinas klubu, kas Covid-19 dēļ šosezon mājas spēles aizvada Mitiščos.

Izbraukumā devušies trīs vārtsargi, desmit aizsargi un 17 uzbrucēji. Zināms, ka komandai šajā izbraukumā nepalīdzēs vārtsargs Proskurjakovs, kurš turpina atgūt sportisko formu, bet veselības problēmas piemeklējušas uzbrucēju Emīlu Ģēģeri. Tāpat Rīgā palika aizsargs Metjū Majone, kamēr savu pirmo spēli "Dinamo" rindās drīzumā varētu aizvadīt Rihards Bukarts.

Tikmēr Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienībā "Rīga" atgriezušies aizsargs Miks Tumanovs un uzbrucēji Kārlis Bucenieks, Deniss Fjodorovs, Daņila Larionovs, Gustavs Millers, Rūdolfs Polcs, Gļebs Prohorenkovs un Patriks Zabusovs.

"Dinamo" ar desmit punktiem 24 mačos ir pēdējā vietā līgā, bet Maskavas vienība ar 32 punktiem 26 mačos ieņem ceturto pozīciju Rietumu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu