Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lipons: Sākam atgūties pēc slimošanas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeisī Lipons
Džeisī Lipons Foto: Dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" hokejisti pēc Covid-19 izslimošanas sāk atgriezties labā sportiskā formā, uzskata komandas uzbrucējs Džeisī Lipons.

Rīgas "Dinamo" sestdien viesos ar rezultātu 1:3 (0:0, 0:2, 1:1) piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv".

"Pieļāvām pāris kļūdas, kuras mums maksāja spēli. Mūsu sniegums uzlabojas, tātad sākam atgriezties labā formā pēc slimošanas. Šajā līgā nedrīkst pārspēlēt maiņu, laicīgi nenomainīties, jo pretinieks tevi pieķers un piespiedīs kļūdīties. Un, protams, savu momentu realizācija. Gūtu vārtus, varētu arī mēģināt ieķerties spēlē," kluba mājaslapā citēts Lipons.

27 gadus vecais Kanādas hokejists šosezon Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā Rīgas "Dinamo" sastāvā 14 spēlēs vārtus nav guvis, taču ir atzīmējies ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Liponam šī ir pirmā sezona Eiropā. Iepriekš karjerā viņš ir spēlējis nedaudz Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārsvarā Amerikas Hokeja līgā (AHL), kā arī junioru līgā Rietumu hokeja līgā (WHL).

"Karjeras laikā ir gadījies būt līdzīgā situācijā, kad komandai īsti neiet, neveicas ar momentu realizāciju. Īpašas receptes, kā šo labot nav. Ir tikai viens veids - turpināt strādāt. Gan treniņos, gan spēlē sevi atdot pilnībā. Tad ieguldītais darbs vienmēr nāks atpakaļ. Mēs gūsim vārtus, realizēsim vairākuma iespējas un izcīnīsim uzvaras."

Rīgas "Dinamo" pirmdien aizvadīs izbraukuma tūres noslēdzošo spēli, Mitiščos tiekoties ar Ķīnas klubu Pekinas "Kuņluņ Red Star".

"Rīgā šo komandu spējām apspēlēt, tagad tas jāizdara arī izbraukumā. Pagaidām mums nav sekmējies ar panākumiem izbraukuma spēlēs - ir pienācis laiks to labot," sacīja Lipons.

Rīgas "Dinamo" ar 10 punktiem 25 mačos ir pēdējā vietā līgas kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu