Vājākais uzbrukums pret sliktāko aizsardzību: Rīgas "Dinamo" izbraukumu noslēgs Mitiščos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra un Rīgas "Dinamo" hokejisti
Pēteris Skudra un Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Artūrs Stabulnieks/Rīgas "Dinamo"

Rīgas "Dinamo" komanda pirmdien Mitiščos (Krievija) noslēgs trīs spēļu izbraukuma tūri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, tiekoties ar Ķīnas klubu Pekinas "Kuņluņ Red Star". Spēles sākums plkst. 18.00 pēc Latvijas laika.

Rīdziniekiem šī izbraukuma tūre nav veiksmīga. Vispirms ar 1:6 nācās ciest sakāvi pret Maskavas "Dinamo", bet pēc tam ar 1:3 piedzīvots zaudējums pret Jaroslavļas "Lokomotiv".

Šodien rīdziniekiem ir laba iespēja pacīnīties par uzvaru, jo pretī stāsies komanda, kuru izdevās pirms nedēļas pārspēt savā laukumā ar rezultātu 5:3. 

Rīgas "Dinamo" ar 10 punktiem 25 spēlēs ir pēdējā vietā KHL kopvērtējumā, bet "Kuņluņ Red Star" atrodas pirmspēdējā pozīcijā ar 12 punktiem 26 mačos.

KHL ietvaros šie klubi savā starpā tikušies deviņās spēlēs, kurās trīsreiz uzvaru pamatlaikā guvuši rīdzinieki, bet piecas reizes pārāka bijusi Pekinas komanda.

Vienu reizi uzvarētājs noskaidrots pēcspēles metienos, kad panākumu izcīnīja Rīgas "Dinamo".

Teicami komandā iejuties Rīgas "Dinamo" jaunpienācējs krievu uzbrucējs Gļebs Zirjanovs, kurš četrās spēlēs guvis trīs vārtus.

Zīmīgi, ka Zirjanovs sezonu sāka šīsdienas pretinieces "Kuņluņ Red Star" sastāvā, kurā viņš 10 spēlēs guva divus vārtus.

"Kuņluņ Red Star" komanda ir sliktākā aizsardzībā KHL, kopumā ielaisti 93 vārti. Rīdzinieki aizvadījuši par spēli mazāk, taču arī ielaiduši par 15 ripām mazāk (78).

Savukārt rīdziniekiem ir sliktākais uzbrukums KHL, gūti tikai 38 vārti. Pekinas klubam izdevies iemest pretinieku vārtos par 19 ripām vairāk (57).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu