Strautiņš gūst 15 punktus Itālijas A sērijas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Strautiņš
Artūrs Strautiņš Foto: pallacanestrovarese.it

Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš svētdien guva 15 punktus Itālijas A sērijas spēlē, palīdzēdams viņa un Ingus Jakoviča pārstāvētajai  Varēzes "Openjobmetis" komandai svinēt uzvaru.

Varēzes basketbolisti viesos ar rezultātu 77:74 (14:21, 20:15, 25:21, 18:17) pārspēja Trento "Dolomoti Energia" vienību.

Strautiņš spēlēja 33 minūtes un 55 sekundes, realizējot četrus no pieciem divpunktu metieniem un septiņus no deviņiem "sodiņiem", bet netrāpīja grozā abus tālmetienus. Viņa kontā arī sešas atlēkušās bumbas, četras kļūdas, divas rezultatīvas piespēles, divas piezīmes, pieci izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 17 efektivitātes koeficienta punkti.

Tikmēr Jakovičs nospēlētajās 23 minūtēs un 39 sekundēs paguva grozam garām aizmest vienu divpunktu metienu un piecus tālmetienus. Viņš arī vienu reizi pārkāpa noteikumus un izprovocēja vienu piezīmi. 

Uzvarētājiem par Strautiņu rezultatīvāki bija tikai Tonijs Duglass un Luis Skola, kura guva attiecīgi 28 un 20 punktus.

Pēc komandas atgriešanās no pašizolācijas un Covid-19 izslimošanas ārpus pieteikuma palika Jānis Blūms, kura pārstāvētā Redžo di Emīlijas "UnaHotels" viesos ar 63:84 (22:19, 15:23, 16:17, 10:25) atzina Pezāro "Carpegna Prosciutto" pārākumu. Otro nedēļas nogali Covid-19 uzliesmojuma dēļ nespēlēja Andreja Gražuļa pārstāvētā Triestes "Allianz".

Varēzes klubs ar četriem panākumiem deviņos dueļos ir septītais, Redžo di Emīlijas komanda ar trīs uzvarām sešās spēlēs ir devītā, bet Triestes vienība uzvarējusi divās no piecām cīņām, kas dod 12.pozīciju. A sērijā šosezon spēlē 16 komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu