Skudra: Bija daudz labu momentu

CopyDraugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Pekinas "Kuņluņ Red Star" komandas pirmdien piedāvātais spēles temps bija ļoti smags, secina Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra.

"Dinamo" pirmdien sezonas piektā izbraukuma pēdējā spēlē Mitiščos ar rezultātu 5:4 (2:1, 1:0, 1:3, 1:0) pagarinājumā pārspēja Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Uzvaru 11 sekundes pirms pagarinājuma beigām izrāva Deniss Paršins. Pamatlaikā rīdziniekiem divus vārtus guva Miks Indrašis, bet pa reizei izcēlās Ondržejs Vitāseks un Pāvels Černovs.

Savu pirmo maču šajā sezonā aizvadīja Rihards Bukarts, kurš "Dinamo" nebija spēlējis kopš 2018.gada janvāra.

"Spēle bija ļoti rezultatīva, ātra un uzbrūkoša. Nebija viegli šodien, jo bija jātur līdzi pretinieku ātrumam un nācās aizsargāties.

Pretinieku piedāvātais temps mums bija ļoti smags. Diezgan labi spēlējām uzbrukumā, taču trešā perioda sākumā pietrūka koncentrēšanās, tāpēc ātri ielaidām divus vārtus. Bija daudz labu momentu puišiem.

Bukarts labi spēlēja, tāpat prieks par Indraši un Paršina-Černova-Stoļarova uzbrukuma trijnieku," pēcspēles preses konferencē stāstīja Skudra.

Rīdzinieki šī izbraukuma pirmajās divās spēlēs cietuši zaudējumus - 1:6 pret Maskavas "Dinamo" un 1:3 Jaroslavļas "Lokomotiv". Pirms tam "Dinamo" mājās ar 5:3 uzvarēja Pekinas "Kuņluņ Red Star" un pārtrauca 14 zaudēto spēļu sēriju.

Pekinas komandai oktobrī bija veiksmīga sērija ar četrām uzvarām piecās spēlēs, bet tagad piedzīvoti astoņi zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējais no tiem sestdien - 2:5 pret Kazaņas "Ak Bars".

"Dinamo" ar 12 punktiem 26 mačos ir pēdējā starp 11 Rietumu konferences komandām, bet "Kuņluņ Red Star" ar 13 punktiem 27 dueļos noslēdz Austrumu konferences tabulu, kurā ir 12 vienības. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu