Tobers nospēlē visu maču Polijas čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristers Tobers
Kristers Tobers Foto: www.lechia.pl

Latvijas futbola izlases pussargs Kristers Tobers pirmdien spēlēja sākumsastāvā Polijas ekstraklses desmitās kārtas spēlē, taču nespēja glābt Gdaņskas "Lechia" komandu no zaudējuma.

"Lechia" izbraukumā ar 0:2 (0:2) atzina Glivices "Piast" pārākumu.

Piektdien Tobers pirmo reizi kopš jūlija izgāja laukumā ekstraklases mačā, nospēlējot dažas minūtes. Pirmdien viņš jau atgriezās pamatsastāvā un maču aizvadīja centra aizsarga pozīcijā, laukumā pavadot visas 90 minūtes.

Jau spēles trešajā minūtē pēc Tobera pārinieka aizsardzībā Bartoša Kopača pārkāpuma mājiniekiem 11 metru soda sitienu realizēja Jakubs Šverčoks. Mača 32.minūtē pēc centrējuma soda laukumā Jakubs Červinskis "otrajā stāvā" pārspēja vēl vienu Tobera komandas biedru un ar galvu raidīja bumbu vārtos - 2:0.

Pirmdien vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Belastokas "Jagiellonia" savā laukumā cīnīsies ar Plockas "Wisla", taču latvietis traumas dēļ mačā nepiedalīsies. 

Ar 22 punktiem desmit spēlēs pirmo vietu ieņem Varšavas "Legia", bet otrā ar 21 punktu ir "Rakow", "Lechia" ar 16 punktiem ir ceturtā, bet "Jagiellonia" ar 11 punktiem deviņos dueļos atrodama devītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu