Tretjaks par pasaules hokeja čempionātu: pagaidām viss paliek spēkā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vladislavs Tretjaks
Vladislavs Tretjaks Foto: Sputnik/LETA

Krievijas Hokeja federācijas prezidents (FHR) Vladislavs Tretjaks izteicies, ka Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF) pagaidām negrasās pārcelt 2021. gada pasaules hokeja čempionātu uz citu valsti. 

Pēdējā laikā izskan dažādas ziņas par 2021. gada pasaules čempionātu, kuram pēc sākotnējā plāna paredzēts notikt Minskā un Rīgā. 

Latvijai čempionātu neviens neatņems, bet jautājums ir par Minsku, kur nerimstas protesti pret Aleksandra Lukašenko režīmu. IIHF Padome 18. novembrī nespēja vienoties par galīgo lēmumu, kas saistīts ar čempionāta iespējamo norisi Baltkrievijā. 

"Piektdien es atgriezos no Šveices, kur atrodas Starptautiskās Hokeja federācijas galvenā mītne. Šobrīd viss joprojām ir spēkā. Mēs ceram, ka koronavīruss atkāpsies un Baltkrievijā drošība būs visaugstākajā līmenī," sarunā ar Omskas "Avangard" TV sacīja Tretjaks. 

"IIHF Padome aizvien atbalsta pasaules čempionāta rīkošanu Baltkrievijā. Sarunas, ka turnīrs notiks Krievijā, vēl nav notikušas," atklāja Tretjaks. 

Iepriekš medijos izskanējušas ziņas, ka čempionātu no Minskas varētu pārcelt uz Kanādu, Somiju, Krieviju vai Latvija turnīru varētu rīkot vienatnē. 

2021. gada pasaules čempionāts ieplānots no 21. maija līdz 6. jūnijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu