Martins Dukurs treniņbraucienos Siguldā divreiz otrais

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Gatavojoties sezonas otrajam Pasaules kausa posmam, pirmdien skeletonisti Siguldas trasē aizvadīja treniņbraucienus, kuros divreiz otro rezultātu uzrādīja Martins Dukurs.

Martins Dukurs piedalījās divos no trim treniņbraucieniem, abos uzrādot otro rezultātu.

Savukārt viņa brālis Tomass Dukurs pirmajā braucienā bija piektais, bet otrajā viņš bija visātrākais, Martinu apsteidzot par 0,10 sekundēm.

Pirmajā treniņbraucienā ātrāks par Martinu Dukuru bija vienīgi Krievijas skeletonists Ņikita Tregubovs.

Vācijas skeletonisti treniņbraucienus aizvadīja dienas otrajā sesijā atsevišķi no brāļiem Dukuriem.

Starp vāciešiem treniņbraucienos ātrs bija Fēlikss Kaizingers, kurš uzrādīja pirmo, otro un trešo rezultātu otrajā sesijā.

Pagājušajā nedēļā Siguldas trasē sezonas pirmajā Pasaules kausa posmā uzvarēja Martins Dukurs, dalītu otro vietu ieņēma vācieši Fēlikss Kaizingers un Aleksandrs Gasners, bet Tomass Dukurs ieguva ceturto vietu.

Sezonas otrais posms šonedēļ notiks turpat Siguldā. Tam gatavojas arī Latvijas skeletoniste Endija Tērauda, kura pirmdien treniņbraucienos uzrādīja sesto un ceturto rezultātu.

Tērauda pagājušajā nedēļā, piedzīvojot debiju Pasaules kausā, negaidīti izcīnīja bronzas medaļu.

Skeletonisti treniņbraucienus aizvadīs arī trešdien, bet piektdien Siguldā bez skatītāju klātbūtnes notiks sacensības. Dāmu sacīkstes sāksies plkst. 10.00, bet kungi startēs plkst. 15.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu