Rīgas "Dinamo" lūkos izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Artūrs Stabulnieks/ Rīgas "Dinamo"

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas "Arēnā Rīga" uzņems Novosibirskas "Sibirj". Mačs sāksies pl. 19.30. 

Pētera Skudras vadītā "Dinamo" vienība pirmo reizi šajā sezonā centīsies tikt pie divām uzvarām pēc kārtas. 

Pirmdien rīdzinieki ar 5:4 papildlaikā pārspēja Pekinas "Kuņluņ Red Star". 

"Sibirj" pēdējā laikā spēlējusi gana veiksmīgi. Iepriekšējos trijos mačos Novosibirskas hokejisti guvuši uzvaras, pēdējā no tām ar 5:1 pieveikta spēcīgā Maskavas CSKA. 

"Dinamo" nesen paziņoja par vēlmi šķirties no aizsarga Morgana Elisa, kurš 17 spēlēs iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -12, kas ir sliktākais rādītājs komandā. 

Līdz šim KHL ietvaros "Dinamo" - "Sibirj" komandas tikušās 27 reizes, kurās sešas uzvaras pamatlaikā guvusi Rīgas vienība, divas uzvaras arī pēcspēles metienu sērijā. 

Abu komandu pirmajā tikšanās reizē šajā sezonā uzvaru 4:3 papildlaikā Novosibirskā svinēja "Sibirj". 

Pēc šā mača "Dinamo" dosies divu spēļu izbraukumā. Sestdien paredzēta cīņa ar "Sočiem", bet pirmdien jātiekas ar Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas apgabala "Vitjaz". 

Rīgas "Dinamo" 26 spēlēs iekrājusi 12 punktus, kas ir vājākais rādītājs Rietumu konferencē un visā līgā, bet "Sibirj" ar 29 mačos nopelnītiem 27 punktiem ir septītā spēcīgākā komanda Austrumu konferencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu