NHL konstatēts lielākais Covid-19 uzliesmojums kopš marta

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) konstatēts lielākais koronavīrusa Covid-19 uzliesmojums kopš pandēmijas sākuma martā, vēsta TSN apskatnieks Frenks Seravalli.

Covid-19 fiksēts vismaz četriem Vegasas "Golden Knights" hokejistiem, un pozitīvas analīzes konstatētas arī viņu ģimenes locekļiem. 

Saslimušo vārdi gan netiek atklāti, bet viņi esot devušies pašizolācijā. 

Slēgta "Golden Knights" treniņu arēna. Tiek ziņots, ka kluba vadība ir kontaktā ar atbildīgajām Nevadas štata iestādēm un hokejistu slimības gaita neesot smaga. 

"Četri spēlētāji, kuriem noteikta saslimšana ar Covid-19, šobrīd atrodas pašizolācijā," teikts komandas paziņojumā. "Piesardzības nolūkos Pateicības dienas svētkos komandas darba telpas - ģērbtuves, svaru zāle, video istaba, treniņu zāle - būs slēgtas."

Tāpat par saslimušajiem ziņo arī latviešu vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvētā "Blue Jackets".

"Daži spēlētāji nesen nodevuši pozitīvus Covid-19 testus," teikts Kolumbusas kluba ziņojumā. "Šie spēlētāji nekavējoties devās karantīnā, bet komandas treniņu telpas kopš 16. novembra ir slēgtas."

Komanda ziņo, ka šonedēļ "Nationwide" arēnā neviens nebija plānojis aizvadīt treniņus, taču spēlētāji atpakaļ klubā tiek gaidīti nākamnedēļ, lai piedalītos brīvprātīgajos ledus un arī "sausajos" treniņos.

Vairāki Ziemeļamerikas hokeja apskatnieki apšaubījuši, ka nākamo sezonu izdosies sākt janvāra sākumā.

Hokeja analītiķis Niks Kipreoss norādījis, ka NHL sezonas startu varētu atlikt līdz 1. februārim un regulārajā sezonā kopumā katra komanda varētu aizvadīt 48 mačus. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu