"Zemgale"/LLU vārtiem bagātā mačā atspēlējas un pieveic "Prizma"/IHS

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Zemgale"/LLU hokejisti
"Zemgale"/LLU hokejisti Foto: facebook.com

"Prizma"/IHS komanda otrdien "Optibet" hokeja līgas (OHL) spēlē ātri ieguva trīs vārtu pārsvaru, taču "Zemgale"/LLU prata atspēlēties, uzvaru svinot "bullīšu" sērijā.

"Prizma"/IHS mājās ar 5:6 (3:2, 1:2, 1:1, 0:0, 1:2) piekāpās "Zemgale"/LLU vienībai, piedzīvojot jau ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Pateicoties Ņikitas Kuprijanova, Valtera Apfelbauma un Borisa Bestremnija gūtajiem vārtiem, mājinieki pēc astoņām nospēlētām minūtēm jau panāca trīs vārtu pārsvaru. Pirmais periods gan noslēdzās ar rezultātu 3:2 mājinieku labā, jo Jelgavas vienībā pa vārtiem guva Kirils Tambijevs un Roberts Jekimovs.

Bestremnijs otrā perioda 12.minūtē atjaunoja divu vārtu pārsvaru, bet viesi neizšķirtu 4:4 panāca ar Ričarda Bernharda un Ralfa Jevdokimova "goliem". Noslēdzošajās 20 minūtēs abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet papildlaikā rezultāts palika nemainīgs.

Uzvaru viesiem nodrošināja Tambijevs, kurš pirmajā mēģinājumā bija nesekmīgs, bet piektajā kļūdas vairs nepieļāva. Arī Rustams Begovs realizēja savu "bullīti", kamēr "Prizma"/IHS komandā to spēja vienīgi Riekstiņš.

Tambijevs spēli noslēdza ar 1+1, Artūram Homjakovam divas rezultatīvas piespēles, bet leģionārs no Krievijas Bestremnijs "Prizma"/IHS komandā bija rezultatīvākais ar diviem "goliem".

Turnīra tabulas vadībā ar 27 punktiem 15 mačos ir "Olimp"/"Venta 2002", kurai ar 19 punktiem 15 spēlēs seko "Liepāja". Vadošo trijnieku ar 17 punktiem 14 mačos noslēdz "Mogo"/LSPA, kurai ar 14 punktiem desmit dueļos seko "Zemgale"/LLU. Desmit punkti 16 spēlēs ir "Prizma"/IHS, sešus punktus deviņos mačos iekrājusi Hokeja skola "Rīga", bet Daugavpils "Dinaburga" 11 dueļos tikusi pie četriem punktiem.

2020./2021.gada sezonā OHL spēlē "Mogo"/LSPA, "Olimp"/"Venta 2002", "Zemgale"/LLU, Hokeja skola "Rīga", Daugavpils "Dinaburga", "Prizma"/IHS un "Liepājas".

Pagājušajā sezonā Latvijas virslīgā spēlēja astoņas komandas, taču 2020./21.gada sezonā būs par vienu komandu mazāk, jo turnīrā nespēlē "Kurbads".

Aizvadītajā sezonā izslēgšanas spēles netika aizvadītas, bet par vietējā čempionāta uzvarētāju tika pasludināta "Olimp". Turnīra jaunpienācēja izšķirošos punktus ieguva pēc tam, kad "Rīga" neieradās uz sezonas pēdējo maču ar "Kurbads" vienību.

"Olimp" līdz ar panākumu OHL nopelnīja iespēju startēt Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā, taču starptautiskās sacensības tika atceltas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu