Skudra: Ja godīgi, tad pats nesaprotu, kas šosezon notiek (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra netiek gudrs, kas šajā sezonā īsti notiek. Viņš atzīst, ka komandu jūtami ietekmējusi slimošana ar Covid-19. 

"Ja godīgi, tad es pats līdz galam nesaprotu, kas šajā sezonā notiek. Tikai mēs [Rīgas "Dinamo"], Helsinku "Jokerit" un nedaudz arī Nursultanas "Baris" slimojām čempionāta laikā, bet pārējās komandas slimoja pirms turnīra vai pašā sezonas sākumā," laikrakstam "Izvestija" sacīja Skudra. "Un, kad slimība tevi skar spēļu ritmā un esi spiests izlaist 40 no 60 dienām, - es nezinu, kāds ir maksimums šādā situācijā. Man vienkārši trūkst vārdu."

Rīgas "Dinamo" pagaidām ir vājākā komanda visā KHL. Četrās spēlēs Latvijas vienībai piespriesti tehniskie zaudējumi. 

Komanda slimošanas dēļ nav daudz spēlējusi kopā un bieži mainījušies virknējumi, spēlētāju vidū nav izveidojusies pietiekami laba ķīmija. 

"Kad 40 dienas komanda ir izlaista no rokām, ir ļoti grūti atgriezties turnīra tabulā augstākā vietā un nav viennozīmīgas atbildes - darīt "tā" vai "tā". Dotajā brīdī komandai nav pietiekama fiziskā sagatavotība, kā, piemēram, Pekinas "Kuņluņ Red Star" vienībai," skaidro Skudra. "Tajā pašā laikā pret Ķīnas klubu mūsu vājākais punkts bija spēle mazākumā, un šī problēma mūs vajā visu sezonu."

Trešdien Rīgas "Dinamo" komanda savā laukumā uzņems Novosibirskas "Sibirj", cenšoties pirmo reizi sezonā izcīnīt divas uzvaras pēc kārtas. 

Rīgas "Dinamo" 26 spēlēs iekrājusi 12 punktus, kas ir vājākais rādītājs Rietumu konferencē un visā līgā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu