Aikels slavē Bufalo "Sabres" vadības paveikto starpsezonā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeks Aikels
Džeks Aikels Foto: AP/Scanpix

Zemgus Girgensona pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo "Sabres" līderis Džeks Aikels veltījis atzinīgus vārdus kluba vadībai, kura starpsezonā vienībai piesaistījusi vairākus spēcīgus hokejistus. 

Iepriekš gan Aikels pauda vēlmi pamest "Sabres", norādot, ka komanda nav konkurētspējīga cīņā par Stenlija kausu. 

"Esam ļoti priecīgi. Kluba vadība starpsezonā ir paveikusi lielisku darbu. Tagad mums vairāk par visu gribas sākt jauno sezonu. Viss ir lieliski. Šie soļi ir iepriecinājuši mani un arī pārējos komandas puišus," NHL mājas lapā citēts Aikels. 

"Sabres" rindās nākamajā sezonā spēlēs Teilors Hols, Ēriks Stāls, Kodijs Īkins un citi vērā ņemami hokejisti, kuri pieskaitāmi pie rezultāta veidotājiem. 

"Šie hokejisti ne tikai pastiprinās komandu, bet arī pozitīvāk ietekmēs gaisotni ģērbtuvē. Mums ir jauna komanda, vēlamies iemācīties uzvarēt un saprast, kā rīkoties pareizi. Pieredzējušie spēlētāji mums var palīdzēt tikt galā ar šim problēmām. Tas ir ļoti labi," norādīja Aikels. 

Aikels izteicās, ka "Sabres" liels ieguvums ir 2017./18. gada sezonas regulārā čempionāta MVP jeb vērtīgākais spēlētājs Hols, kurš ir labi pazīstams ar galveno treneri Ralfu Krīgeru. 

"Hols ir izcils hokejists, un man šķiet, ka viņš ir ļoti apmierināts, ka nonācis Bufalo. Tas tiešām ir svarīgi. Ir lieliski apzināties, ka ir hokejisti, kuri vēlas spēlēt mūsu komandā," skaidroja Aikels. 

Starpsezonā līgumu uz trim sezonām ar "Sabres" pagarināja Girgensons. 

Pagaidām gan nav skaidrības, kad sāksies nākamā sezona. Iepriekš izskanēja versija par janvāra sākumu, bet pēdējās dienās minēts 1. februāris ar 48 mačiem regulārajā sezonā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu