Žurnālists atklāj, cik par cīņu nopelnīs Rojs Džonss un Maiks Taisons

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rojs Džonss juniors un Maiks Taisons
Rojs Džonss juniors un Maiks Taisons Foto: AFP/SCANPIX

Kopējais bokseru honorārs būs 13 miljoni ASV dolāru, Maikam Taisonam saņemot krietni lielāku daļu, nekā nopelnīs Rojs Džonss juniors, vēsta "Yahoo Sports" žurnālists Kevins Aiole (Kevin Iole).

Žurnālists savā oficiālajā "Twitter" kontā norādījis, ka Taisons saņems 10 miljonus ASV dolāru, bet Džonss aptuveni trīs miljonus.

Abas boksa leģendas ringā kāps šo sestdien. Tā būs paraugcīņa ar astoņiem raundiem, kas katrs būs divas, nevis trīs minūtes ilgs.

Ārzemju mediji vēsta, ka vienošanās paredz, ka bokseri necentīsies pretinieku nokautēt. Taisonam ir 54 gadi, bet Džonss ir 51 gadu vecs.

Paredzēts, ka ringa malā nebūs tiesnešu, kā arī uzvarētājs šajā duelī netiks noteikts. Bokseriem arī būs lielāki cimdi, nekā ierasts profesionālajā boksā.

Taisons pēdējo reizi profesionālajā ringā devās 2005. gadā, kad piekāpās Kevinam Makbraidam.

Savukārt Džonss pēdējo reizi boksa ringā cīnījās 2018. gadā, uzvarot Skotu Sigmonu.

Taisons karjerā izcīnījis 50 uzvaras un piedzīvojis sešus zaudējumus, bet Džonsa kontā ir 66 panākumi un deviņi zaudējumi. 

Profesionāla boksera karjerā Taisons kļuva par smagsvaru pasaules čempionu, bet Džonss par čempionu kļuva četrās svara kategorijās, tostarp arī smagsvaros.

Taisons labdarības vārdā paredzējis aizvadīt vēl vairākas cīņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu