Hokejists Džeriņš: Pagaidām neesmu domājis par spēlēšanu Latvijas čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Džeriņš.
Andris Džeriņš. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases centra uzbrucējs Andris Džeriņš turpina trenēties un gaidīt darba piedāvājumus, bet par spēlēšanu "Optibet" hokeja līgā (OHL) pagaidām nav domājis, viņš atzina sarunā ar TVNET.

32 gadus vecais uzbrucējs pēdējās divas sezonas pavadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo", bet šobrīd joprojām ir bez darba.

Vienīgās trīs spēles šajā sezonā Džeriņš aizvadījis Latvijas izlases kreklā "Deutschland Cup" turnīrā.

"Turpinu trenēties un gaidīt piedāvājumus. Nezinu, kā precīzi raksturot situāciju. Varbūt tas ir piedāvājumu vakuums. Situācija jau nekur nav citāda. Latvijā noteiktie ierobežojumi treniņiem noteikti nepalīdz, bet visu var menedžēt. Neviens jau nav aizliedzis iet ārā un skriet," sarunā ar portālu TVNET sacīja Džeriņš.

Pagaidām viņš nav saņēmis tādu piedāvājumu, lai kravātu mantas un pievienotos kādai komandai ārzemēs.

Spēlētājs sarunas laikā liek noprast, ka gaida atbilstošu piedāvājumu, lai dotos uz ārzemēm, jo OHL spēlēt pagaidām nav plānojis.

"Īsti neesmu interesējies par tādu variantu, kā arī neviens man nav zvanījis. Grūti teikt, jo neesmu apsvēris tādu iespēju. Varbūt nāksies, varbūt sanāks kaut kas tāds. Pagaidām tiešām neesmu apsvēris tādu iespēju."

Spēles "Deutschland Cup" turnīrā Džeriņam esot devušas patīkamu uzrāvienu turpmākiem treniņiem līdz līguma parakstīšanai.

"Tas bija ļoti patīkami, protams. Vienmēr jau spēle ir tas patīkamākais. Tāpēc tikai trenējamies - lai varētu spēlēt. Tas ir tas patīkamais saldais ēdiens," sacīja spēlētājs.

Centra uzbrucējs iepriekšējās divas sezonas spēlēja Rīgas "Dinamo". Aizpagājusī sezona bija salīdzinoši rezultatīva - 62 spēlēs 23 punkti (11 vārti + 12 piespēles), bet pagājusī sezona neizdevās - 52 mačos 11 punkti (3+8).

Džeriņš karjerā piedalījies deviņos pasaules čempionātos, turklāt 2016., 2017. un 2018. gada turnīros viņu atzina par vienu no trim labākajiem Latvijas izlases spēlētājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu