Zlatans Ibrahimovičs atgriezīsies Zviedrijas izlasē?

CopyDraugiem X Whatsapp
Zlatans Ibrahimovičs
Zlatans Ibrahimovičs Foto: AP/Scanpix

Zviedrijas futbola izlases galvenais treneris Janne Andešsons ticies ar slaveno Zlatanu Ibrahimoviču, lai pārrunātu futbolista iespējas atgriezties valstsvienībā, par ko pati zvaigzne ieminējusies iepriekš.

Tikšanās notikusi ceturtdien Milānā. Uz Itāliju kopā ar Andešsonu devās arī ģenerālsekretārs Hakans Šēstrands.

"Kad Zlatans pauda vēlmi atgriezties izlasē, šķita tikai pašsaprotami satikties un pārrunāt šo jautājumu. Priecājos, ka spējām tikties jau tik ātri," pauda treneris, kurš aizvadīto sarunu raksturoja kā labu un ar potenciālu to turpināt nākotnē.

Sarunu laikrakstam "Aftonbladet" komentēja arī pats futbolists.

"Ja jautāsiest, godīgu teikšu - jā, man pietrūkst izlases. Tas nav noslēpums," pauda Ibrahimovičs. "Ikviens, kuram tas nepietrūkst, jau ir beidzis savu karjeru. Es savējo vēl neesmu noslēdzis."

Zviedrijas izlasei nākamā spēle nav paredzēta ātrāk par martu.

Ibrahimovičs, kurš šobrīd ir Itālijas A sērijas kluba "AC Milan" līderis, Zviedrijas izlasi pameta pēc 2016.gada Eiropas čempionāta. Viņš izlasē aizvadījis 116 spēles, kurās guvis 62 vārtus, kas ir visu laiku labākais sniegums.

Otrdien Ibrahimovičs jau 12.reizi saņēma Zviedrijas Gada futbolista balvu.

Andešsons Zviedrijas izlases stūri pārņēma pēc tam, kad Ibrahimovičs jau bija paziņojis, ka valstsvienībā vairs nespēlēs. Kopš tā laika futbola zvaigzne ne reizi vien nav kautrējusies apšaubīt Andešsona izvēles.

Patlaban 39 gadus vecais Ibrahimovičs ir sezonas labākais vārtu guvējs Itālijas A sērijas čempionātā. Viņš sešos mačos "AC Milan" sastāvā guvis 10 vārtus.

Otrais labākais snaiperis šobrīd ir slavenais portugālis Krištianu Ronaldu, kurš izcēlies ar astoņiem precīziem sitieniem piecās spēlēs Turīnas "Juventus" rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu