Porzinģis arī nākamsezon spēlēs kopā ar Barea

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Hosē Huans Barea.
Kristaps Porziņģis un Hosē Huans Barea. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristaps Porziņģis arī nākamsezon spēlēs kopā ar Dalasas "Mavericks" kluba veterānu Hosē Huanu Barea.

"The Athletic" apskatnieks Šems Karanija ziņo, ka Kristapa Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" pagarinājusi līgumu ar aizsargu Hosē Huanu Barea, kurš 2011.gadā kopā ar Dalasas vienību kļuva par čempionu.

Līgums tiks parakstīts uz vienu sezonu par 2,6 miljoniem ASV dolāru.

36 gadus vecais Barea iepriekšējā sezonā 29 mačos vidēji guva 7,7 punktus un 3,9 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Iepriekš tika ziņots, ka Barea paliks komandā kā trenera asistents, taču noprotams, ka viņš vēl turpinās savas basketbolista gaitas, kuru laikā 11 sezonas pārstāvējis "Mavericks" komandu. Viņš spēlējis arī Minesotas "Timberwolves" komandā.

Vēl Rodiona Kuruca pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets" noslēgusi jaunu līgumu ar aizsargu Taileru Džonsonu.

Komanda neatklāj darījuma detaļas, bet "The Athletic" ziņo, ka līgums ar 28 gadus veco brīvo aģentu noslēgts par 1,5 miljoniem ASV dolāru sezonā.

Lielāko daļu no iepriekšējās sezonas Džonsons pavadīja Fīniksas "Suns" komandā, bet sezonas noslēguma turnīrā viņu piesaistīja "Nets". Astoņās izsēšanas spēlēs Džonsons vidēji 24 minūtēs guva 12,0 punktus, izcīnīja 3,0 atlēkušās bumbas un 3,0 reizes rezultatīvi piespēlēja, bet izslēgšanas turnīrā viņam četros mačos caurmērā 23 minūtēs bija 13,8 punkti, 1,8 bumbas zem groziem un 2,3 rezultatīvas piespēles.

Džonsons NBA, pārstāvot "Nets", "Suns" un Maiami "Heat" komandas, piedalījies 309 mačos, kuros vidēji 26 minūtēs guvis 10,5 punktus, izcīnījis 3,2 atlēkušās bumbas un 2,5 reizes rezultatīvi piespēlējis.

2020./2021.gada NBA sezona sāksies 22.decembrī, bet pirmās pārbaudes spēles paredzētas 11.decembrī.

Aizvadītās sezonas noslēguma fāze norisinājās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Sezonas pēdējais mačs notika 11.oktobrī, kad Losandželosas "Lakers" finālsērijā nodrošināja 4-2 uzvaru pār Maiami "Heat".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu