Daugaviņa lieliskais sniegums nodrošina "Vitjaz" uzvaru pār Kalniņa pārstāvēto "Jokerit"

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izcēlās ar gūtiem vārtiem pašā pamatlaika galotnē, bet vēlāk ar diviem realizētiem pēcspēles metieniem kaldināja Maskavas apgabala "Vitjaz" uzvaru pār Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit".

"Vitjaz" savā laukumā "bullīšos" ar 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 0:0, 3:2) uzvarēja "Jokerit".

Daugaviņš 22 sekundes līdz spēles beigām panāca izlīdzinājumu un vēlāk "bullīšos" nodrošināja "Vitjaz" uzvaru, laukumā pavadot 26 minūtes un 44 sekundes. Šajā laikā uzbrucējs arī izdarīja piecus metienus pa vārtiem, uzvarēja vienā no sešiem iemetieniem un trīsreiz bloķēja pretinieka mesto ripu.

Latvijas izlases hokejists 3:3 panāca, spēlējot vairākumā, bet "bullīšos" viņam tika uzticēts otrais un sestais mēģinājums, kas bija sekmīgi.

"Jokerit" komandā Kalniņš atvairīja 46 no 49 raidījumiem, tverdams 93,88% metienu. 

Somijas komandā divi vārti Jesem Joensū.

"Jokerit" ar 30 punktiem 24 spēlēs Rietumu konferencē ieņem astoto vietu, bet "Vitjaz" pie tikpat punktiem tikusi 30 mačos, kas dod devīto pozīciju.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu