Balceram kārtējā rezultatīvā spēle Norvēģijas čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: www.oilers.n

Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien Norvēģijas čempionāta spēlē guva vārtus un izcēlās arī ar rezultatīvu piespēli, palīdzēdams savai komandai Stavengeras "Oilers" izcīnīt uzvaru.

"Oilers" mājās ar 7:2 (3:1, 3:1, 1:0) sagrāva Oslo "Gruner", svinot jau sesto panākumu pēc kārtas.

Balcers laukumā pavadīja 18 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā rezultatīvi piespēlēja komandas pirmo vārtu guvumā, kā arī izcēlās trešā perioda septītajā minūtē, panākdams 7:2. Latvijas izlases hokejists pie rezultativitātes punktiem ticis jau četros mačos pēc kārtas.

Uzbrucējs šajā duelī arī izdarīja četrus metienus pa vārtiem, uzvarēja 44% iemetienu, nopelnīja divas soda minūtes par sitienu ar nūju un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Divus vārtus un piespēli nopelnīja Nikolajs Brihnisvēns, divi vārti Čadam Kostello, kamēr Dens Kisels divreiz rezultatīvi piespēlēja.

Balcers šosezon desmit spēlēs izcēlies ar septiņiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Oilers" ar 24 punktiem 14 spēlēs ieņem piekto vietu starp desmit komandām.

Balcers pēdējo reizi "Oilers" komandā spēlēja 2015./16.gada sezonā. Togad viņš arī otro reizi pēc kārtas tika kronēts par Norvēģijas čempionu, bet "Oilers" tas bija jau piektais tituls pēc kārtas. Arī gadu vēlāk "Oilers" svinēja uzvaru vietējā čempionātā.

Jau ziņots, ka Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Otavas "Senators" pēc jauna viena gada līguma noslēgšanas ar latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru izīrējusi viņu Stavangeras "Oilers", kurā latvietis jau spēlēja pirms došanās uz Ziemeļameriku. Balcers būtu pievienojies Norvēģijas klubam jau agrāk, taču to aizkavēja sarunas ar Otavas "Senators" pa jauno līgumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu