LFF atjauno treneru prēmēšanas programmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola bumbas (ilustratīvas attēls)
Futbola bumbas (ilustratīvas attēls) Foto: optibetvirsliga.com

Uzlabojoties finanšu situācijai, Latvijas Futbola federācija (LFF) radusi veidus, kā atjaunot treneru premēšanas programmu, pirmdien ziņo LFF.

Programma darbojusies jau iepriekš, bet tā tika apturēta, taču tagad LFF lēmusi par treneru premēšanu par diviem kalendārajiem gadiem - gan par 2019., gan par 2020.gadu.

LFF ziņo, ka, īstenojot programmu, treneriem kopumā tiks izmaksāti vairāk nekā 50 000 eiro. Trenera prēmijas summa veidojas par laika periodu 2019. un 2020.gadā.

Zināms, ka treneru prēmēšanas kritērijos ietilpst - jaunatnes izlašu spēlētāju sagatavošana, nacionālās izlases spēlētāju sagatavošana, sieviešu izlases spēlētāju sagatavošana, kā arī izcīnītas godalgotas vietas jaunatnes futbola čempionātā.

Tāpat prēmiju iegūs speciālisti, kuri izaudzinājuši LFF Futbola akadēmijas izcilniekus.

"Treneru ikdienas darbs klubos ir svarīgs pīlārs Latvijas futbolistu sagatavošanā. No viņu darba kvalitātes lielā mērā atkarīgs arī tas, kādā līmenī būs mūsu izlases un futbolisti. Lai treneri savā darbā būtu motivēti pievērst uzmanību spēlētāju individuālajai attīstībai ilgtermiņā, nevis tikai īstermiņa uzdevumu risināšanai laukumā, Latvijas futbola federācija ir izstrādājusi treneru premēšanas sistēmu," norādīja futbola departamenta vadītāja asistents Raimonds Aleksandrovs.

"Šīs prēmijas ir LFF pateicība par ieguldīto darbu. Prēmijas saņems visi treneri, kuri mūsu izlasēm sagatavojuši futbolistus un futbolistes. Daži no šiem treneriem ir jau cienījamā vecumā, taču viņu ieguldītais nav darbs aizmirsts, tas tiek augstu vērtēts."

Latvijas izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs pērn vēl bija Latvijas U-21 izlases galvenais treneris, bet gada sākumā tika apstiprināts par pieaugušo valstsvienības galveno treneri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu