Skudras krēsls Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatā nav sašķobījies (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Juris Savickis un Pēteris Skudra
Juris Savickis un Pēteris Skudra Foto: Ieva Leiniša/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" vadība joprojām uzticas galvenajam trenerim Pēterim Skudram, otrdien sarunā ar TVNET apstiprināja kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Rīgas "Dinamo" komanda Skudras vadībā šosezon 29 spēlēs izcīnījusi tikai 12 punktus, jau ilgu laiku atrodoties pēdējā pozīcijā KHL kopvērtējumā. Izcīnītas tikai četras uzvaras - divas pamatlaikā, pa vienai papildlaikā un "bullīšos".

Par trim punktiem vairāk ir Ķīnas klubam Pekinas "Kuņluņ Red Star", kas spēlē Austrumu zonā, bet Rietumu konferencē Rīgas "Dinamo" no pirmspēdējā vietā esošā HK "Soči" atpaliek par deviņiem punktiem.

"Ar Skudras kungu runājam, bet viņa krēsls nav sašķobījies. Strādājam kopā. Pagaidām viņš paliks komandā," sarunā ar TVNET sacīja Savickis.

"Komandas sniegums ir uzlabojies, bet rezultāts joprojām nav apmierinošs," piebilda Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs.

Savickis izvairīgi atbildēja uz jautājumu, vai trenerim ir dots uzdevums konkrētā laika posmā sasniegt labāku rezultātu, piemēram, līdz gadu mijai. 

"Dzīve rādīs. Protams, daudz kas būs atkarīgs no sasniegtā rezultāta," sacīja Rīgas "Dinamo" kluba vadītājs.

Rīgas "Dinamo" pirmdien izbraukumā ar rezultātu 1:4 piekāpās Latvijas izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Maskavas apgabala komandai "Vitjaz".

"Tas hokejs, kuru rādījām, mūs apmierina par 99%, taču [vārtu gūšanas momentu] realizācija nav tāda, kā vēlētos," pēc zaudējuma preses konferencē sacīja Skudra.

Rīgas "Dinamo" šosezon guvusi 48 vārtus, kas ir sliktākais rādītājs KHL čempionātā. Pirmspēdējā vietā pēc gūto vārtu skaita atrodas Kazahstānas vienība Nursultanas "Baris", kas iemetusi par 10 ripām vairāk.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu