Zināms, kādu naudas summu par atgriešanās cīņu pret Taisonu vēlētos saņemt Evanders Holifīlds

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Leģendārais bokseris Evanders Holifīlds jau ilgāku laiku ir atsācis treniņprocesu, lai atgrieztos boksa ringā. Tagad sporta vecmeistars ir atklājis, par kādu summu viņš būtu gatavs atgriezties ringā pret savu bijušo pretinieku Maiku Taisonu, vēsta "Yahoo Sports".

Aizvadītajā nedēļas nogalē atgriešanos boksa ringā piedzīvoja divas šī sporta leģendas - Maiks Taisons un Rojs Džounss jaunākais. Cīņa noslēdzās ar neoficiālu neizšķirtu. Kamēr Džounss pēc jautājuma par vēl vienas cīņas aizvadīšanu bija domīgs, Dzelzs Maiks par savu atbildi vispār nešaubījās, norādot, ka procesu izbaudījis.

"Protams, to darīšu vēlreiz. Esmu apmierināts ar neizšķirtu, jo galvenais bija izklaidēt fanus," pēc cīņas intervijā norādīja Taisons.

Uzreiz pēc šāda leģendārā boksera apgalvojuma varēja sākties spekulācijas par to, kurš tad Dzelzs Maika nākamajā cīņā varētu stāvēt ringa otrā galā.

Baumas par Taisona un Holifilda trešo cīņu uzvirmoja jau vasarā, kad Taisons paziņoja par atgriešanos ringā, bet tikai dažas dienas vēlāk ar līdzīgu vēstījumu nāca klajā arī Holifīlds.

Tiek ziņots, ka Taisona honorārs par aizvadīto cīņu bijis aptuveni 7,5 miljoni ASV dolāru. Holifīlds par atgriešanos boksa ringā tieši pret Maiku Taisonu vēlētos saņemt krietni vairāk.

"Es negrasījos doties ringā par mazāk kā 25 miljoniem dolāru," sacījis Holifīlds.

Bijušais čempions gan norāda, ka šim duelim būtu gatavs teju uzreiz pēc līguma parakstīšanas: "Es viņu pieveicu divas reizes. Nebija pareizi man aicināt uz cīņu viņu. Es nezinu, vai viņam ir bail. Es nekad to cilvēkam neprasītu. Ja man zvanītu un teiktu, ka cīņa ir pēc divām dienām, es būtu gatavs pēc divām dienām."

Tiesa, kā vēsta ārzemju mediji, Holifīlda nākamais pretinieks varētu būt britu boksa leģenda Glens Makrorijs, kurš par to ir izziņojis savos sociālo tīklu kontos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu