Cibuļskis gūst vārtus zaudētā Čehijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Cibuļskis
Oskars Cibuļskis Foto: mountfieldhk.cz

Latvijas hokeja aizsargs Oskars Cibuļskis otrdien guva vārtus Čehijas augstākās līgas spēlē, taču ar to nebija gana, lai viņa un Uvja Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" svinētu uzvaru.

Litvīnovas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 2:4 (0:2, 2:1, 0:1) piekāpās uzbrucēja Māra Bičevksa pārstāvētajai "Mlada Boleslav".

Cibuļskis vārtus guva otrā perioda trešajā minūtē, kad vairākumā panāca 1:2. Viņš laukumā pavadīja 19 minūtes un četras sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja četrus spēka paņēmienus, tika pie divām soda minūtēm un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -2. Tikmēr Balinska nebija pieteikumā.

Pretinieku rindās Bičevskis spēlēja 15 minūtes un 33 sekundes, šajā laikā vienu reizi metot pa vārtiem, zaudējot abos iemetienos un tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta.

Uzvaru otrdien svinēja aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas savā laukumā ar 4:2 (3:1, 1:1, 0:0) guva virsroku pār Prāgas "Sparta". Galviņš spēlēja 18 minūtes un 29 sekundes, vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Turpretī zaudējumu cieta aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Brno "Kometa", kas viesos ar 2:6 (0:1, 1:2, 1:3) piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield". Freibergs nospēlētajās 18 minūtēs un sešās sekundēs četrreiz meta pa vārtiem un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šosezon Čehijas spēcīgākajā līgā spēlē 14 komandas. Covid-19 pandēmijas dēļ vienības aizvadījušas atšķirīgu spēļu skaitu - no 13 līdz 17 mačiem. No latviešu komandām visaugstāk tabulā ir "Ocelārži", kas ar 39 punktiem 14 spēlēs ir līdere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu