"Mavericks" NBA jauno sezonu Ziemassvētkos iesāks pret čempioni "Lakers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" savu pirmo spēli jaunajā sezonā Ziemassvētkos aizvadīs pret čempioni Losandželosas "Lakers", ziņo ESPN.

Jau iepriekš NBA paziņoja, ka pirmā oficiālā sezonas spēle notiks 22.decembrī, bet no 11. līdz 19.decembrim paredzētas pārbaudes spēles.

Zināms, ka Ziemassvētku centrālā spēle būs starp "Lakers" un "Mavericks", ESPN ziņo, ka laukumā dosies arī Ņūorleānas "Pelicans" - Miami "Heat". "Pelicans" arī pērn Ziemassvētkos aizvadīja spēli, taču debitants Zaions Viljamsons to izlaida traumas dēļ.

Droši var apgalvot, ka Kristaps Porziņģis Ziemassvētkos laukumā nedosies. Viņš pats, galvenais treneris Riks Kārlails un arī komandas vadība iepriekš paudusi ticību, ka basketbolists laukumā varētu atgriezties janvārī.

Tāpat Ziemassvētku vakarā laukumā dosies Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets", kuras ierindā pirmo reizi kopā varētu spēlēt Kairijs Ērvings un Kevins Durents. "Nets" pirmā spēle gaidāma pret Bostonas "Celtics".

Svētkus skatītājiem sagādās arī Goldensteitas "Warriors" un Milvoki "Bucks" duelis, kurā gan nebūs redzams viens no "Warriors" līderiem Klejs Tompsons, jo viņš šajā starpsezonā savainoja Ahileja cīpslu. Viņam pēc operācijas būs jāizlaiž visa sezona.

Dienas noslēdzošajā mačā tiksies Losandželosas "Clippers" un Denveras "Nuggets". Abas komandas iepriekš tikās arī izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, kurā "Nuggets" negaidīti no 1-3 sērijā atspēlējās un sasniedza nākamo kārtu.

12.decembrī "Mavericks" pārbaudes mačā tiksies ar "Bucks", bet 13.decembrī savstarpēju spēli aizvadīs "Nets" un Vašingtonas "Wizards", kurā spēlē Dāvis Bertāns.

Aizvadītās sezonas noslēguma fāze norisinājās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Sezonas pēdējais mačs notika 11.oktobrī, kad Losandželosas "Lakers" finālsērijā nodrošināja 4-2 uzvaru pār Maiami "Heat".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu