Vilela no FK "Ventspils" pārceļas uz RFS komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lukass Vilela
Lukass Vilela Foto: Optibet Virslīgas arhīvs

Bijušais "Ventspils" futbola kluba līderis Lukass Vilela pievienojies vicečempionei RFS, trešdien ziņo galvaspilsētas komanda.

Pērnā gada jūlijā Vilela no Lietuvas kluba Kauņas "Stumbras" pārcēlās uz Ventspili, kuras rindās līdz šim aizvadījis 40 "Optibet" virslīgas čempionāta spēles, četrus mačus Latvijas kausā, kā arī desmit reizes palīdzējis komandai UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra dueļos.

Virslīgas čempionātā 26 gadus vecais brazīlietis izcēlies ar sešiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. Latvijas kausā viņa rēķinā četri "goli".

Šosezon Vilela 24 virslīgas spēlēs izcēlās ar četriem vārtiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm. Viņš bija ceturtais Latvijas čempionātā pēc veiktajiem sitieniem.

2017.gadā Vilela "Stumbras" komandas rindās izcīnīja Lietuvas kausu, bet iepriekš karjerā viņš pārstāvējis dzimtenes klubus.

RFS rindās nākamsezon vairs nebūs redzams Vjačeslavs Isajevs, kurš Rīgā spēlēja kopš 2016.gada sezonas.

Šosezon jau trešo gadu pēc kārtas par Latvijas čempioni tika kronēta "Riga", bet "Liepāja" izcīnīja Latvijas kausu. Otro vietu virslīgā izcīnīja RFS, kamēr "Valmiera" pirmo reizi kluba vēsturē tika pie godalgām Latvijas spēcīgākajā čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu