"Celtics" līderis Volkers būs spiests izlaist sezonas sākumu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Kemba Volkers
Kemba Volkers Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Bostonas "Celtics" līderis Kemba Volkers izlaidīs nākamās sezonas pirmo pusi, otrdien atklāja klubs.

Komanda ziņo, ka basketbolistam kreisajā celī injicētas cilmes šūnas, tāpēc viņš laukumā varētu atgriezties tikai janvārī. Šobrīd viņš laiku veltīs ceļgala locītavas stiprināšanai.

Volkers aizvadītajā sezonā demonstrēja Visu zvaigžņu spēles basketbolistam pienācīgus rezultātus - vidēji mačā gūti 21,2 punkti, izcīnīta 4,1 atlēkusī bumba un iekrātas 4,9 rezultatīvas piespēles.

Jau oktobrī Volkers konsultējies ar vairākiem speciālistiem, pēc kuru ieteikuma trīs mēneši tika veltīti kājas spēka attīstīšanai.

"Celtics" norādīja, ka Volkers treniņos atgriezīsies jau decembrī, bet tikai janvāra sākumā tiks apsvērta iespēja iekļaut basketbolistu komandas sastāvā.

Tāpat "Celtics" atklāja, ka rehabilitāciju pēc plaukstas locītavas cīpslu pārraušanas turpina otrgadnieks Romeo Leingfords, bet starpsezonā kājas augšstilba muskuli sastiepis Tristens Tompsons.

No 11. līdz 19.decembrim NBA komandas aizvadīs pārbaudes spēles, bet sezonas sākums plānots 22.decembrī. Katrai komandai nebūs mazāk par divām pārbaudes spēlēm, bet to kopējais skaits uz klubu noteikti nepārsniegs četrus mačus.

Aizvadītās sezonas noslēguma fāze norisinājās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Sezonas pēdējais mačs notika 11.oktobrī, kad Losandželosas "Lakers" finālsērijā nodrošināja 4-2 uzvaru pār Maiami "Heat".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu